Enterprise-arkitekt till Tele2 i Stockholm

Förfaller i dag

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 november 2021
Stängs
den 7 december 2021
Ref:
AEECD721-4793-4EE9-BAC7-2428AAF11CF2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Enterprise-arkitekt på Tele2 får du jobba kundnära i en kreativ miljö där du har möjlighet att påverka produktutbudet!

Hos Tele2 i Stockholm blir du en del av kulturen där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Som anställd hos oss värderas du och din kompetens högt och vi ser dig som en viktig komponent för företagets framgång. Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas genom interna vägar inom organisationen. I rollen som Enterprise-arkitekt kommer du arbeta utåtriktat och ansvara för helhetslösningar mot våra kunder och påverka framtida produktutveckling. Du kommer få jobba med omvärldsbevakning för att hålla dig uppdaterad inom nya tekniker och molntjänster.

VI ERBJUDER DIG
  • Att få arbeta med ett kundperspektiv för att påverka och förändra arbetssätt gällande strategisk effektivitet
  • En central roll där du får ansvara för den strategiska riktningen framåt i arkitekturella frågor
  • En dynamisk miljö och öppen kultur som drivs framåt genom att stärka organisationens medarbetare
  • Att bli en del av en organisation där varje anställd är viktig för företagets framgång och ger dig tillväxt både professionellt och personligt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Enterprise-arkitekt kommer du jobba inom området Hybrid Cloud Solutions. Här kommer du arbeta nära våra företagskunder för drift av deras IT-lösningar. Du kommer jobba i tätt samarbete med tekniker och säljare där du har huvudansvaret för den tekniska designen vid både nya och befintliga affärer. Dina arbetsdagar kommer att variera och den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Du kommer bland annat:
  • Att i säljprocessen leverera beskrivande systemskiss, lösningsbeskrivning och kalkyl på föreslagen lösning
  • Analysera och förstå kundens tekniska nuläge och önskat framtida läge
  • Leda tekniska workshops för befintliga och potentiella kunder i en införsäljningsfas
  • Verka för att lösningsförslag som genererar optimerar lönsamheten för Tele2 och samtidigt är anpassad efter kundens nuvarande och kommande behov
  • Att genom din tekniska expertis ta fram rätt lösningar för våra nya och befintliga kunder och stötta dem i sin transformation
  • Ta fram löningar och design för vår hostingaffär i Tele2 Cloud och Public cloud

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Tele2 siktar vi på att bygga en inkluderande organisation i en mångfaldig värld med högt i tak. Du kommer att ingå i området Hybrid Cloud Solutions i ett team om 4 personer och ar-beta nära Tekniker, Service Delivery Managers och Säljare. Med stort förtroende driver vi oss själva framåt och med hjälp av kunniga kollegor når vi goda resultat!

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Kista, Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i den här rollen drivs du av att jobba nära kunden med tekniska frågor. Du har tidigare arbetat i en motsvarande roll och har erfarenhet från att designat och byggt IT miljöer internt eller hos kunder. Det är meriterande med erfarenhet av molnlösningar som Azure.
Som person är du handlingskraftig och värderar samarbete högt. Du har ett tekniskt intresse och trivs som bäst när du skapar värde för dina kunder. Då du kommer vara i kontakt med många kunder kommunicerar du väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb