Polismyndigheten

Webbutvecklare C#/.NET

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 8 november 2021
Stängs
den 30 november 2021
Ref:
C67639/2021
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Arbetsplatsbeskrivning

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av webbutveckling som vill vara med och förbättra polisens digitala möte med medborgarna.

Gruppen Polisens webbplatser ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av polisens alla publika webbplatser, bland annat Polisen.se med en målgrupp på 10 miljoner medborgare, och vårt intranät som betjänar Polismyndighetens cirka 34 000 medarbetare. Våra webbplatser har mycket trafik och det ställs stora krav på tillgänglighet och att leverera en bra användarupplevelse.

Arbetsbeskrivning

Det digitala mötet med medborgarna är en viktig fråga för Polismyndigheten. Vi söker dig som vill ingå i ett tvärfunktionellt SCRUM team. Vi arbetar tillsammans med att utveckla, kravställa, designa, testa och förvalta polisens olika webbsystem. Vårt utvecklingsteam levererar kontinuerligt enligt continuous deployment. Vi arbetar i Episerver och C# i.NET.

Vi arbetar agilt, testar ny teknik samt lägger stort fokus på våra arbetsformer och vårt samarbete både inom vår grupp och mot omgivande delar av organisationen. Du kommer få arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en miljö som främjar lärande och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som webbutvecklare. Du har arbetat några år i ett utvecklingsteam med C#/.NET. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande:
Det är meriterande om du har en eller flera av dessa:
  • erfarenhet av JavaScript och ramverk som exempelvis Vue.js eller React.js eller liknande
  • erfarenhet från fullstack-utveckling
  • erfarenhet av Episerver eller motsvarande
  • erfarenhet av arbete med CSS, SCSS eller SASS
  • erfarenhet av agil metodik, exempelvis Scrum, Lean eller Kanban
  • erfarenhet av tillgänglighet/WCAG
  • erfarenheter av att utveckla integrationer mot olika typer av omgivande system, exempelvis verksamhetssystem eller Elastic Search eller liknande
  • eftergymnasial utbildning inom IT, data, datavetenskap, systemvetenskap eller annan motsvarande relevant IT-inriktad utbildning mot programmering

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas i rollen som systemutvecklare. Du är bra på att se till helheten och är van att leda ditt eget arbete självständigt, och drivs av att skapa bra webblösningar utifrån god tillgänglighet och verksamhetens behov. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att lösa uppgifter tillsammans med ett engagerat team, gärna genom parprogrammering. Du är nyfiken på ny teknik och intresserad av att följa utvecklingen inom ditt kompetensområde.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet då arbetet innebär många kontakter inom myndigheten.

Välkommen med din ansökan!!

Kontaktpersoner

Susanna Höglund Rekryterande chef 0730 49 55 59

Fackliga företrädare

Arbetstagarorganisationer vid Polisen: Saco, ST, SEKO och Polisförbundet nås via Polisens växel: 114 14

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: Dagtid, flextid tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 29 november 2021. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult Lilian Westin 072-242 62 27.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb