Systemutvecklare .NET Azure till Frenda Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 november 2021
Stängs
den 9 december 2021
Ref:
8EE0293F-820C-4983-8DD6-449459997346
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du Systemutvecklare med intresse för Azure? Populära Frenda i Stockholm söker en erfaren .NET-utvecklare!

Frenda underlättar idag vardagen för över 4000 användare genom att erbjuda tandläkare en modern molnbaserad IT-lösning för journalsystem. Vi har på kort tid blivit branschledande och är just nu i en spännande fas där vi expanderar och har påbörjat resan från start-up till scale-up.

Som Systemutvecklare inom C# .NET på Frenda erbjuds du en varierande roll där du får arbeta i hela utvecklingskedjan och över hela teknikstacken. Hos oss får du jobba med modern teknik, ta ansvar för produktens utveckling och lära dig nytt tillsammans med kunniga kollegor. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas vidare och för dig med intresse för till exempel Azure så kan vi erbjuda det!

VI ERBJUDER DIG

Frenda är ett dotterbolag till Praktikertjänst som är Sveriges största privata rådgivare. Vi arbetar agilt, har korta beslutsvägar och kan samtidigt dra nytta av de fördelar som kommer med att vara en del av en större koncern. Vi erbjuder också:
  • En innovativ och branschledande produkt som är byggd med hjälp av en modern teknikstack där till exempel Azure, microservices och gRPC ingår
  • Möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom Azure
  • Kollegor med hög teknisk kompetens som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och som ser fram emot att hälsa dig välkommen
  • Kollektivavtal och ett fint förmånspaket med b.la. friskvårdsbidrag, företagshälsovård, subventionerade luncher och vad sägs om att få handla julklappar på arbetstid?

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Systemutvecklare hos oss kommer du att vara en del av utvecklingen av Frenda-plattformen som är en SaaS-produkt. Vi är stolta över vår produkt och därför lyhörda inför våra kunders behov så vi utmanar oss själva varje dag för att säkerställa att vi hela tiden ligger i framkant. Du kommer i din roll till exempel:
  • Få möjlighet att arbeta över hela kodstacken i SQL, C#.NET, WPF, Azure och Angular.
  • Jobba i ett agilt team med korta beslutsvägar och snabba releaser.
  • Jobba i hela utvecklingskedjan från att formulera tekniska krav till release

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Utvecklingsteamet består idag av 15 personer varav 8 arbetar heltid som systemutvecklare, resterande som tekniska specialister av olika slag. Du kommer att tillhöra vårt nyrenoverade huvudkontor i Stockholm och sitta tillsammans med 7 stycken andra kollegor i teamet. De övriga kollegorna finns i Göteborg och i Ukraina. Ni arbetar agilt enligt scrum i 3 till 4 veckors sprintar med dagliga standups. Du kommer att sitta nära affären och på så vis få snabb återkoppling på det du utvecklar. Du kommer att rapportera till Ingvar Falconer som är en inspirerande ledare med stor tilltro till individens förmåga och vilja att kunna ta ansvar. Han kommer att vara mån om att du trivs och utvecklas med Frenda.

MER OM DIG

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta med systemutveckling i C# .NET. Vidare har du erfarenhet av SQL, WPF, REST och Entity Framework. Då du kommer ha kollegor i Ukraina behöver du också kunna tala och skriva på både engelska och svenska obehindrat. Det är meriterande om du har erfarenhet av gRPC, Angular, Microservices, Octopus deploy, Kubernets/docker och Swarm. Erfarenhet och intresse för Azure är en fördel.

Som person tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och gillar att komma på nya smarta lösningar. Vidare är du ansvarsfull och föredrar att arbeta tillsammans med andra mot uppsatta mål. Du har en förmåga att kunna anpassa din kommunikation så att personer med olika teknisk kompetens förstår.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb