EMBEDDED-UTVECKLARE TILL ELVACO AB I KUNGSBACKA

Rekryterare
Experis
Plats
Kungsbacka
Annonserat
den 9 november 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
4683209d-5ee1-450e-afb7-1fc260110548
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du arbetat som Embedded-utvecklare och vill du utveckla produkter som bidrar till ett bättre klimat? Har du ett intresse för Internet of Things och vill ha ett roligt jobb på ett expansivt företag som arbetar agilt? Lockas du av att jobba i en roll där du har möjligheten att testa det du gör/bygga prototyper hela vägen från mjukvara till hårdvara? Då kan tjänsten som Embedded-utvecklare hos Elvaco AB vara något för dig.

Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Som Embedded-utvecklare på Elvaco AB kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att utveckla Elvacos mjukvara för att optimera mätlösningar.
Du samarbetar tätt med dina kollegor i och utanför teamet, likväl som med era samarbetspartners och leverantörer. Du ingår i R&D-avdelningen och kommer tillhöra ett av de fyra team som finns. Totalt inom utveckling arbetar ca 20 personer.

Du kommer arbeta på ett företag där du hörs, syns och får vara med och påverka produktens utformning framöver. Detta är inget som bara sägs utan det märker man snabbt när man kliver in hos Elvaco där alla är delaktiga i företagets fortsatta utveckling.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har:

* Erfarenhet av att utveckla mjukvara som är hårdvarunära och gillar att jobba med helheten.
* Du har minst 5 års erfarenhet från Embedded-utveckling i programspråket C
* Utbildning från högskola/universitet inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en god kommunikatör. Som person är du social, glad och gillar att samarbeta med andra för att få ut det bästa av dagen.
Dina kunskaper inom mjukvaruutveckling är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har jobbat med M-bus och batteridriven utrustning och förstår power management. Det är även meriterande om du har erfarenhet från trådlösa teknologier.

Vad kan Elvaco AB erbjuda dig?
* Arbeta med de senaste trådlösa IoT teknologierna.
* Chansen att förstå och påverka hela kedjan av produktutvecklingen.
* Att vara en del av vårt innovativa och snabbfotade företag där tiden från idé till beslut går fort.
* Arbeta med produkter som direkt påverkar klimatet positivt

Ansök idag!
I denna rekrytering samarbetar Elvaco med Jefferson Wells, f.d. Experis. För frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Edemyr på anna.edemyr@jeffersonwells.se .
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Om Elvaco AB
Våra produkter och tjänster används för energieffektivisering, fakturering och statistik av tusentals företag runt om i världen inom fjärrvärme-, vatten-, fastighets- el- och gasbranschen.
Elvaco erbjuder öppna helhetslösningar för energimätning som hjälper våra kunder att utveckla sin verksamhet på ett hållbart sätt. Vi är specialiserade inom kommunikationslösningar och infrastruktur, allt från mätare och sensorer till molnbaserade system och tjänster.
Elvaco AB ingår i Latour Industries.

Liknande jobb

Liknande jobb