Team Lead inom IT till Preem, Stockholm

1 dag kvar

Rekryterare
Preem
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 november 2021
Stängs
den 9 december 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av att leda ett leveransteam som Team lead eller projektledare? Vill du vara med på en spännande resa där du bidrar till framgångsrik omställning mot hållbara drivmedel. Du får arbeta med kompetenta kollegor i en bransch med högt tempo i en dynamisk miljö.

Vi söker nu en Team Lead till vårt IT-Retail team som vill arbeta operativt med ledarskap och coachning samtidigt som du vill vara med och driva strategiska frågor som tex hur nästa generations betalningslösningar kommer se ut hos Preems stationer.

Hos oss på Preem har du en möjlighet att:

  • Att operativt leda vårt leveransteam på 6 personer som är specialister inom applikation, betalningslösning och kassasystem.
  • Säkerställer att teamet jobbar i samma riktning med vidmakthållande och förändringar i IT-lösningarna och når sina uppsatta mål i ett nära samarbete med verksamheten och andra delar av IT.
  • Samverka med leverantörer, dvs upphandla och förvalta leveranserna
  • Utveckla teamet och säkerställa effektiva leveranser
  • Jobba med ständiga förbättringar för att optimera teamet.
  • Ansvarar för att leda utveckling, problemlösning och implementering av IT-lösningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Preems huvudkontor i Stockholm.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

Vi söker dig som har erfarenhet av att koordinera och leverera lösningar inom retail och betallösningar ur ett verksamhetsperspektiv och tekniskt perspektiv i en roll som projektledare, teknisk lead, team lead eller likvärdig roll. Du trivs med att arbeta i gränslandet mellan verksamheten och IT vill arbeta både strategiskt och operativt.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en examen från universitet eller högskola inom IT, ekonomi eller annan relevant bakgrund. Du har mycket god ledarskapsförmåga och kan motivera och coacha människor i rätt riktning. Du är även en duktig kommunikatör och kan diskutera frågeställningar både med tekniska specialister och personer utan teknikkunskap. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs i en koordinerande roll där du har projektledarhatten på. Då rollen innebär många kontaktytor söker vi dig som har lätt för att bygga nätverk och skapa kontakt med andra. För att lyckas i rollen är du lyhörd till andras förslag samtidigt som du kommer med egna förslag. Vidare är du en person som trivs med att coacha och få andra att växa och utvecklas. Tillsammans med de andra i ditt team bidrar du till nyskapande och att lägga grund för positiva förbättringar i Preems förändringsresa. Slutligen söker vi en målinriktad person som motiveras av att få vara med och driva både strategiska frågor om tex nästa generations kort och betalningslösning samtidigt som du vill arbeta operativt och strukturera och hantera vår backlog för att lösa våra kunders problem.

Då Preem är ett säkerhetsklassat företag kan en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För Sverige godkänd ID handling skall kunna uppvisas.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Preem med Level Recruitment. Rekryteringen är en direkt rekrytering, d.v.s. anställning erbjuds direkt hos Preem. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på Daniel.stenberg@levelrecruitment.se (inga ansökningar tas emot via mail, vänligen ansök genom knappen ”ansök”) alternativt 08-120 50 429. Då urvalet av ansökningar sker löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt

Sökord: Team-Manager, Team-Lead, teamlead, projektledare, projektledare-IT, IT projektledare, scrum master,

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

Liknande jobb

Liknande jobb