CGI

IT-arbetsplatstekniker - 3rd line

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 10 november 2021
Stängs
den 9 januari 2022
Ref:
J1121-0925
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida https://www.cgi.se.

Vi på CGI behöver nu förstärka vårt team Technical Operations, inom Digital Workplace Services, med en duktig och driven tekniker inom IT-arbetsplatsområdet.

Technical Operations ansvarar för daglig drift av våra användarnära tjänster såsom IT-arbetsplats, Mobile Device Management, Citrix, Printing, Office 365 samt on-prem Microsoft kollaboreringstjänster såsom Exchange, SharePoint och Skype for Business. Teamet består av medarbetare runt om i landet med en bred skala av kompetens. Teamets huvudsakliga uppgift är att säkerställa kvalitativ drift i form av standardiserade uppdateringsförfaranden, incident- och beställningshantering.

Technical Operations supporteras av förstalinjens support som mottager, paketerar, initierar felsökning och tar vidare ärenden till oss när djupare kompetens krävs. På så vis effektiviseras arbetet samtidigt som Technical Operations får större möjlighet att fokusera på de mer avancerade arbetsuppgifterna.

De produkter grupperingen arbetar med innefattar bland annat SCCM, Intune, MDM-lösningar, Windows OS, Office365, SharePoint, Skype for Business och Exchange samt Windows servertjänster såsom Active Directory, GPO- och Print Management.
Som medarbetare i Technical Operations arbetar Du med spännnade uppgifter och problemlösningar som ständigt utvecklar Din kompetens inom olika områden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-arbetsplatstekniker (3rd line) i Technical Operations kommer du tilsammans med dina närmsta kollegor att arbeta med att säkerställa kvalitativ drift av de plattformar vi levererar till våra kunder. Detta innebär främst incident-, problem- och change-hantering men även genomförande av förstudier etc. I ditt dagliga arbete kommer Du att arbeta i driftsmiljöer för stora och välkända företag i Sverige, många gånger i de senaste teknologierna.

Tjänsten innefattar beredskap vilket innebär att du medverkar i teamets rullande beredskapsschema där du under överenskomna tillfällen tar emot och agerar på kritiska incidenter som uppstår utanför normal arbetstid.

Dina ansvarsområden:
• Incidenthantering
• Changehantering
• Problemhantering
• Driftsdokumentering
• Kunskapsöverföra till supporterande tjänster
• Att ständigt kompetensutvecklas för att bli en mångsidig tekniker

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har mycket god vana inom Windows 10 och kringliggande infrastruktur - som är driven, ambitiös och som har ett stort intresse för problemlösning såväl på egen hand som tillsammans med kollegor och kunden. Vi söker dig som är öppen för att kompetensutvecklas och som har lätt för att ta till sig och lära sig mer om nya saker inom användarnära IT-tjänster.
Vi ser gärna att du har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god social kompetens och kan föra dig väl i såväl tal som skrift - svenska och engelska.

• Erfarenheter av drift utav Windows-plattform (SCCM/Intune/GPO Management)
• Vana för ITIL-processer och ITSM-verktyg för ärendehantering
• Stort generellt intresse för IT/IT-drift
• Driven och ambitiös i arbetet
• Öppen för- och drivande för att kompetensutvecklas
• Gillar problemlösning
• Mycket god vana vid Microsoftprodukter
• Kan föra Dig väl i såväl tal som skrift
• Svenska & Engelska

Mer om tjänsten
Heltid
Beredskap/jour kan förekomma
Placering: Stockholm, Göteborg, Bromölla, Malmö, Jönköping, Skara
Personlig säkerhetsprövning kan komma att förekomma om kunduppdrag kräver det.

För mer information samt för att söka tjänsten, vänligen kontakta Eric Hallberg, Manager, eric.hallberg@cgi.com.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb