CGI

Applikationsspecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, , Sweden
Annonserat
den 11 november 2021
Stängs
den 10 januari 2022
Ref:
J1121-1435
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en Applikationsspecialist som i förvaltningsuppdrag åt en av våra kunder ska hantera support, förvaltning, mindre utredningar och projektledning för mindre uppdrag. En del testarbete kommer också att förekomma i samband med uppgraderingar samt även kortare kundutbildningar när detta efterfrågas. Visst dokumentationsarbete (kompletteringar av befintlig dokumentation) förekommer också. Du kommer jobba tätt tillsammans i ett team med ytterligare en Applikationsspecialist och ett antal tekniker. Arbetet kan till stor del utföras på distans, men kräver ibland fysiska möten med kund och internt med förvaltningsgruppen i Linköping.

Att jobba som applikationsspecialist/konsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Du erbjuds möjlighet att utvecklas i åtagandet som vi utför åt vår kund från vårt kontor i Linköping, men som inom CGI kommer du dessutom över tid att erbjudas många andra möjligheter till utvecklande uppdrag, såväl lokalt som globalt.

Framtida arbetsuppgifter
Som teammedlem hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får utveckla lösningar tillsammans med våra kunder och kollegor, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
Dig vi söker bör ha erfarenhet av någon form av applikationsförvaltning och andra linjens support, vara målinriktad och kunna ha många bollar i luften samtidigt, samt vana att arbeta självständigt och på egen hand kunna driva aktiviteter framåt och i mål utifrån ett kanske "luddigt" direktiv.

Att behärska engelska i tal och skrift är ett krav, då viss kommunikation med underleverantör kräver detta samt vissa kortare kundutbildningar där utländska deltagare är med.
Det är också en fördel om man har erfarenhet/förståelse för infrastruktur, såsom servermiljöer och databaser, på en generell/överskådlig nivå då det praktiska arbetet kring detta hanteras av andra parter eller av våra utvecklare. Erfarenhet av dokumenthantering, tex OpenText Content Server, ServiceNow samt Jira är meriterande men ej krav.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-11-30. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till carin.lindström@cgi.com, 0703-991715.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb