CGI

IT-Tekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 november 2021
Stängs
den 10 januari 2022
Ref:
J1121-0400
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Windowstekniker som vill göra skillnad i samhället
CGI är idag ledande tjänsteleverantör av digitala och fysiska utskick. Du har här möjligheten att följa med på en spännande resa framåt och växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. Vi erbjuder utbildning i alla verktyg vi använder, och det förutsätter att du har viljan att utvecklas och nyttjar det fina att ha hjälpsamma och mycket kompetenta kollegor i din närhet.

Med vår tekniska plattform för "Document Processing" erbjuder vi marknaden tjänster som uppfyller väldigt höga säkerhetskrav; exempel kring digitala brevlådor, Mina Meddelanden, vykort online, eMail, SMS samt fysiska pappersutskick.

Vi vidareutvecklar ständigt våra tjänster, och våra tekniska plattformar behöver då förändras i linje med vad marknaden efterfrågar. Dessutom utvecklas självklart tjänsten utifrån alla goda idéer som kommer från våra medarbetare - både kring nya funktioner samt idéer som borgar för effektivisering och ständiga förbättringar.

Mer information om våra tjänster finnas att läsa här: https://www.cgi.se/sv/business-process-services

Vårt team som vi önskar utöka består idag av 8 medarbetare som har roligt tillsammans och tycker blandningen mellan komplexa tekniska arbetsuppgifter och affärsmannaskapet är spännande. Du kommer därför att bli en del av ett väldigt kompetent tekniskt team, som leds av en team leader, där teammedlemmarna arbetar med arkitekturfrågor, utveckling, applikatorisk- och teknisk drift, kundsupport, tekniskt säljstöd, upphandlingar m.m.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling men framförallt blir du en viktig del i vårt härliga team! Vi erbjuder en personlig karriärplanering som gör att du har möjlighet att styra din karriär mot en expertroll inom ett visst område eller mot exempelvis branschfokus och ledarskap.

Du kommer att ingå i teknikteamet för Document Solutions där system/applikationer driftas som ett antal SaaS-tjänster 24/7 för 100-tals kunder. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

- Konfigurera våra plattformar och kontinuerligt uppdatera infrastrukturen
- Design och utveckling
- Säkerhetsarbete
- Felsöka i våra system
- Hantera frågor och ärenden från kunder
- Deltaga i kundimplementationsprojekt
- Delge idéer för förbättringar och tjänsteutveckling för att bidra till tjänstens fortsatta framgångar
- Bidra i kundmöten som tekniskt säljstöd

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här rollen söker vi dig som har en relevant utbildning med inriktning mot IT. Du har jobbat med Windows Server och har erfarenhet av (applikatorisk) drift i verksamhetskritisk (SLA-styrd) miljö. Då detta är en bred roll så kommer du att ha användning av din allmänna tekniska kunskap i kommunikation/nätverk och du behöver behärska både svenska och engelska på en professionell nivå, såväl i tal som i skrift.

Meriterande kompetens är bl.a. inom:
- Databaser (MSSQL, DB2, MySQL)
- Övervakning och monitoreringsverktyg
- Linux
- Containerisering (Docker, Kubernetes, Rancher, Openshift)
- Quadient Inspire-sviten av produkter (ex.vis Inspire Automation och Scaler)
- Prisma Production
- ITIL
- Java-programmering
- Erfarenhet av Python/Perl/PHP
- XML
- HTML5

Som person har du ett utåtriktat sätt och trivs med att vara en del av ett team, du gillar att samarbeta med såväl kunder som kollegor och är duktig på att kommunicera. Du tycker att det kul att lösa problem och arbetar aktivt med att färdigställa en uppgift. Du behöver även ha hög serviceanda och drivas av att göra kunderna nöjda.

Vi ser gärna en sökande som är tekniskt allmänbildad, då arbetsuppgifterna kommer att spänna över ett brett spektrum, men vi viktar samtidigt de personliga egenskaper, såsom ansvarstagande, kommunikationsförmåga, driv och förmåga att lösa problem väldigt högt!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Kontakta då gärna Jens Börlin, Tjänsteansvarig för Document Processing, jens.börlin@cgi.com, 070-346 0302 eller rekryterande ledare Elizabeth Madzarevic, elizabeth.madzarevic@cgi.com, 0708-517867.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat för rollen, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Bakgrundskontroll genom ett utdrag från polisens Belastningsregister kommer att krävas i senare fas i rekryteringsprocessen.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb