CGI

Webbutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Kalmar, Kalmar , Sweden
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 11 mars 2022
Ref:
J1220-1173
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Gillar du att jobba med webbutveckling? Det gör vi också! Just nu söker vi en Webbutvecklare till vårt team i Kalmar.

I vårt team jobbar vi mycket individuellt men då vi alla har olika styrkor hjälper vi och stöttar vi varandra ständigt. Vi har många kunder med intressanta webbplatser och jobbet blir aldrig enformigt eftersom varje webbplats har sina egna intressanta utmaningar när det kommer till problemlösning och vidareutveckling. Vi är en prestigelös grupp med glad stämning som gillar att ha kul på jobbet.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är duktig på .net och mvc, och det är förstås en fördel om du har jobbat med fler av de tekniker vi använder. Du är en driven utvecklare med några års erfarenhet från olika typer av projekt, gärna både front- och back-end. Som person är du självgående och du trivs med att jobba i team och dela med dig av dina kunskaper. Du är utåtriktad och uppskattar en miljö där såväl uppdrag som arbetsuppgifter kan variera.

Då du har några års erfarenhet tror vi att du bl.a:
• Har erfarenhet av webbutveckling och goda kunskaper i .net, MVC, C#, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
• Gillar snyggt skriven kod och god praxis inom webbstandarder, erfarenhet av att arbeta med responsiv webbdesign samt utveckling för mobila enheter.
• Har erfarenhet av att arbeta med tillgänglig användarcentrerad webbdesign enligt WCAG
• Meriterande med erfarenhet av CMS så som EPiServer och WordPress
• Önskvärt med erfarenhet av tekniker som SASS/SCSS/LESS, Node.js, Grunt.js och Github, PHP
• Kan eller kan tänka sig att lära sig React, Angular, Vue och andra javascriptramverk.
• Är uppdaterad på ny teknik och hungrig på att lära sig nya saker
• Har relevant eftergymnasial utbildning inom webbområdet eller en IT-inriktad akademisk examen med motsvarande kunskap erhållen genom arbetslivserfarenhet

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI. Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Mats-Ola Svensson, mats-ola.svensson@cgi.com. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb