Bli vår nästa windowstekniker!

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 november 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
2021-20169
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en nyfiken, idérik och prestigelös person som brinner för teknik och vill vara med och göra skillnad? Har du erfarenhet av windowsmiljöer? Då ska du söka tjänsten som windowstekniker hos oss!

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-12-21

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen
Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati, våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och utvecklar Sveriges säkerhet.

 

Det här är ditt uppdrag
Som windowstekniker driftar, förvaltar och utvecklar du våra windowsmiljöer. Vanliga arbetsuppgifter innebär installation, uppgradering och konfiguration. På kort sikt tar du hand om, analyserar, förstår och löser komplexa fel, samtidigt som du på lång sikt arbetar med att hitta smarta lösningar för att förbättra befintliga system. Då vår miljö växer har vi hela tiden fokus på automatisering där scriptning är ett viktigt verktyg för dig.

Omvärldsbevakning är en del i dina arbetsuppgifter likväl att du har en medvetenhet kring informationssäkerhet och IT-säkerhet i allt du gör.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig
Detta krävs för rollen som windowstekniker hos oss:

  • Du har gymnasieutbildning med godkänt resultat
  • Du har arbetat med windowsplattformen i två år
  • Du har arbetat i ett par olika enterprisemiljöer
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat, i både tal och skriftDet här är kollegan vi söker
Du är en person som trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du ser vad som behöver göras och tar tag i arbetsuppgifterna utan prestige. Samtidigt som du kan arbeta självständigt tycker du att det är lika roligt att samarbeta med dina kollegor. Du är öppen och flexibel och ser det som en tillgång att kunna tänka fritt för att utveckla ditt arbete. Dessutom har du ett brinnande intresse för teknik och håller dig uppdaterad med det senaste på marknaden.


Så hjälper vi varandra att utvecklas
Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov finns och i vilken riktning vill du utvecklas?

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.


Anställningsvillkor och krav
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 70 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansökan sker via vår hemsida www.sakerhetspolisen.se. Ansökan ska ha kommit in senast 2021-12-21. Rekryteringen kommer ske löpande.

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning. Information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering vid Säkerhetspolisen


Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

Vi kan komma att använda arbetspsykologiska tester i den här rekryteringen.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb