Ledigt jobb som IT-projektledare i Linköping!

Plats
Linköping
Annonserat
den 13 november 2021
Stängs
den 4 december 2021
Ref:
d78b29fc-09b9-40f7-986f-9ed9bde72d87
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du lång erfarenhet av projektledning inom området applikationsdistribution? Då kan det vara dig vi söker till rollen som IT-projektledare! Tjänsten innebär att du kommer att arbeta på IT-enheten inom offentlig sektor, men vara anställd av Experis. Här får du chans att testa på hur det är att arbeta inom offentlig sektor. Välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning:

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Uppdraget innebär ledning av ett projekt med i huvudsak interna resurser som syftar till att ta fram en strategi som på kort och lång sikt beskriver hur vår kund på bästa sätt ska distribuera applikationer generellt. Specifikt ska det konkret beskrivas hur Journalportalen inklusive Cosmic-applikationen ska distribueras.

Detta uppdrag beräknas pågå mellan 2021-12-01 och 2022-03-31 plus eventuell förlängning. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil:

Till den här rollen söker vi dig som har minst 9 års erfarenhet av projektledning av liknande projekt och en utbildningsbakgrund inom IT. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör. Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom projektledning är både djupa och breda och du är van vid att arbeta självständigt. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av lösningar för applikationsdistribution med samma eller liknande applikationer och tillämpningar som ingår i uppdraget (Journalportal och Cosmic eller motsvarande miljöer).

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb