Network Architect - Infrastructure Managed Service inom Atea Digital Services

Förfaller i dag

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor
Annonserat
den 11 november 2021
Stängs
den 28 november 2021
Ref:
148333
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej,

Jag heter Peter Blomquist och letar efter dig som vill hjälpa mig att göra skillnad i en mycket ambitiös och spännande digitaliseringsresa och säkerställa att Atea är The Place To Be för medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Atea Digital Services är Ateas IT-organisation med ca 200 medarbetare över hela koncernen med uppdraget att möjliggöra Ateas egen digitaliseringsresa. Infrastructure Managed Service(IMS) har ett helhetsansvar för den IT-infrastruktur som möjliggör denna resa och huvuddelen av leveransen sker via interna och externa partnerskap. I rollen är du sammanhållande för nätverkets målarkitektur och driver oss från nuläge mot detta. Du rapporterar till chefen för IMS.

Intressanta egenskaper och erfarenheter

Du är en erfaren nätverksarkitekt som troligen jobbat med några olika medelstora till stora aktörers nätverksarkitekturer under flera år och har därmed ett brett perspektiv på relevanta lösningar. Du är duktig på att med kunden som utgångspunkt värdera teknik-, ekonomi- likväl som säkerhetsperspektiv på dina föreslagna lösningar. Dina lösningar söker också inspiration i våra samarbetspartners roadmaps och du är inte främmande för att söka nödvändiga samarbeten för att utveckla och förfina dem. Du inspireras av att definiera hur vår resa från traditionell MPLS till SD-WAN ska se ut och hur vi ska förhålla oss till koncept som Zero Trust. Det är också du som beskriver andra viktiga aspekter på arkitekturen för mig och alla relevanta intressenter. Ramverk för Best Practice är din utgångspunkt och du tvekar inte att utmana gamla sanningar.

Du presenterar gärna resultatet från ditt arbete inför en varierad publik, oftast på engelska då vi verkar i en internationell miljö. Du arbetar självständigt och tar initiativ som skapar kund- och affärsvärde.

Vad kan vi erbjuda

Med goda villkor får du vara en del av en ledande leverantör av IT. Du får arbeta med några av branschens bästa förmågor och samarbeta med branschledande leverantörer. Samarbetet i vårt team syftar till att ta tillvara på det bästa av oss alla och utveckla varandra. Vi utmanar och stöttar varandra i en positiv anda. Vi kan utlova en spännande och utmanande resa där ingen dag kommer att vara den andra lik.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på ADS inom Atea är du välkommen att kontakta mig, Peter Blomquist, Director Infrastructure Managed Services, via peter.blomquist@atea.com. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea är The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb