Är du Östergötlands bästa rekryterare?

Plats
LINKÖPING
Annonserat
den 13 november 2021
Stängs
den 31 december 2021
Ref:
202109917
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med på resan att fortsätta Centrics expansion i Östergötland? Centric är idag ett av Europas största privatägda IT-konsultbolag och nu söker vi en rekryterare till vårt team i Linköping. Centric Linköping är ett av våra fyra kontor i Sverige.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del handla om att träffa många människor. Kandidater och konsulter i huvudsak men också nya och befintliga kunder. Linkedin är ett superbra verktyg för dig och du kommer kontakta, skapa nätverk och kommunicera med personer via plattformen. Idag använder vi Linkedin för att searcha fram våra nästa stjärnor samt att hålla kontakten med många av dem vi redan träffat. Du kommer också att utforma jobbannonser så att vi får ett inflöde av arbetssökande personer.

Du ingår i rekryteringsteamet för Centric Sverige där erfarenheter och tips delas mellan regionskontoren. Det innebär att du kan nörda ner dig precis hur mycker du vill inom just rekryteringsområdet. Det är viktigt att du blir en ambassadör för Centric i kontakt med de kandidater du träffar över en intervju. Alla som söker jobb hos oss, oavsett om det landar i en anställning eller inte, ska få en positiv kandidatupplevelse i kontakt med Centric.

Rekrytering är ett hantverk. En process som går att utveckla och förädla och kanske till och med kräver det. Rekrytering som hantverk kommer du få lära dig, om du inte redan har arbetat med det. Den mer kritiska delen av din roll handlar om att förstå IT. Därför ser vi att du har en god IT-mognad. Alltså att du förstår kundens behov samt att du förstår vad faktiskt personen du intervjuar kan och inte kan.
Din IT-kompetens är viktig och något vi gärna ser att du har med dig.

Din profil och kvalifikationer

Är du, eller har varit, rekryterare, konsult eller kanske konsultchef inom IT så ser vi det som meriterande för denna tjänst.

Vi tror att du är prestigelös, social och framåtlutad. Att du tar ett stort eget ansvar och kan leda dig själv genom en effektiv arbetsdag. Du gillar att samarbeta och jobba i ett mindre team och har inga problem med att prioritera om din arbetsuppgifter med kort varsel om så krävs.
Vi värderar personlighet högt i denna rekrytering - så din personlighet överglänser den formella erfarenheten. Så länge du har viljan och drivet så löser vi resten tillsammans. Sök gärna rollen och träffa oss på Centric!

Vad vi erbjuder

Tjänsten handlar till stor del om att rekrytera och skapa ett kandidatnätverk inom IT men också att få vara med i säljprocesser och träffa kunder. Vi är ett litet kontor vilket innebär att vi är delaktiga i alla processer och vi hjälper varandra där det behövs. Denna roll innebär ett dynamiskt arbete med goda möjligheter att få vara med och påverka både var du själv och Centric är om 1, 2 eller 3 år.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler mitt i city i Linköping. För oss är det lika viktigt att ses på kontoret som det är självklart att kunna jobba hemifrån.

Liknande jobb

Liknande jobb