Technical Account Manager

Plats
STOCKHOLM
Annonserat
den 13 november 2021
Stängs
den 29 december 2021
Ref:
202109175
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi nu en Technical Account Manager.

Som TAM på ingår du i ett sammansvetsat och härligt kundteam där all teknisk kunskap finns att tillgå - från 1st, 2nd och 3rd line till Service Delivery Manager. Här finns möjligheten för dig som på riktigt är intresserad av teknik och vill sätta dig in i detaljfrågor. Bolaget siktar på att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av deras nya gemensamma resa. Som arbetsgivare eftersträvar de en jämn könsfördelning och värdesätter såväl etnisk som kulturell mångfald.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Som Technical Account Manager har du ett tekniskt helhetsansvar för en av bolagets största kunder. Tillsammans med ditt team bestående av åtta personer ser du till att ni har rätt tekniska förutsättningar för att ta hand om kundens IT-miljö på bästa sätt. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med Service Delivery Manager och teknikerna i ditt team.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Delta i leveransmöten med kund
  • Hantera förändringsarbete och aktiviteter
  • Ta fram proaktiva tekniska förslag, se affärsmöjligheter samt åtgärder
  • Vara mentor till övriga tekniker i teamet


Din profil och kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av liknande roll
  • Goda kunskaper i Windows Server, Office365 och ADFS
  • God förståelse om nätverk
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Körkort


Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure.

Vi tror att du som söker trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kunder som kollegor. Sannolikt blir du ofta beskriven som en nyfiken och samarbetsvillig IT-generalist som inte räds att utföra arbetet själv när situationen kräver det. Eftersom arbetstempot bitvis kan vara högt ser vi därtill att du trivs när du har att göra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om kunden

Företaget utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. De är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Företaget verkar i Sverige och Norge med agendan att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden och omsätter drygt 2 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb