Nätverkstekniker till expansiv IT-Partner

Plats
BORÅS
Annonserat
den 15 november 2021
Stängs
den 29 december 2021
Ref:
202109937
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du tidigare erfarenhet av planering och uppsättning av nya nätverksmiljöer men har även ansvarat över den dagliga driften? Vill du dessutom arbeta på ett företag där hälsa och motion är en naturlig del av vardagen? Då kan detta vara något för dig! Centric söker just nu en nätverksekniker för anställning direkt hos vår kund i Borås.

Vår kund erbjuder ett helhetsansvar för IT och digitalisering som är anpassade till kundernas behov. Allt från outsourcing till stora bolag och myndigheter till specialiserade IT-lösningar för mindre bolag. Du kommer att arbeta på företagets kontor i Borås tillsammans med 50 andra kollegor. Hos företaget finns det en god balans mellan arbetstid och fritid där hälsa och motion är en naturlig del av vardagen.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du att agera teknikkonsult inom främst nätverk, men du kommer också få möjligheten att hantera flera andra områden inom teknisk infrastruktur. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för ett antal stora och medelstora kunder där ni tillsammans fångar upp kundens behov.

I din roll kommer du vara delaktig i och ansvara för att både planera och sätta upp miljöer i nyprojekt men du kommer också att ansvara över driften och leveransen hos befintliga kunder.

Resor på dagtid förekommer då du besöker företagets kunder i Borås med omnejd.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har kompetens inom nätverk och som har erfarenhet av att arbeta mot stora och medelstora kunder och miljöer.

Vi ser gärna att du har nedan erfarenhet:

 • Erfarenhet av planering och uppsättning av ny nätverksinfrastruktur
 • Erfarenhet av att övervaka den dagliga driften av befintlig miljö
 • Erfarenhet av trådlösa system (5G, wi-fi)
 • Erfarenhet av trådbundna system
 • God förståelse för brandväggar och VPN-lösningar
 • Praktisk erfarenhet från konfiguration av routrar, switchar och wifi-lösningar
 • Erfarenhet av att ha kund- och leverantörsdialogen


För att trivas i denna rollen mår du bra i en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat där du själv kan driva din egen och kundens utveckling. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team men kan också ta ansvar för din egen tid. Vidare trivs du i en roll där du har en kunddialog.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Om kunden

Företaget levererar vi IT-stöd och erbjuder ett helhetsansvar för IT och digitalisering. Vi förstår att våra kunder behöver en partner som är rätt för dem, därför har vi en decentraliserad organisation med korta beslutsvägar och med enheter som är anpassade för olika typer av leveranser. För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan. Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt.

Hos oss kan du förvänta dig följande:

 • Hög delaktighet och möjlighet att påverka
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • Nära samarbete mellan team och kollegor
 • Ett starkt och närvarande ledarskap
 • En god balans mellan arbetstid och fritid


Har du några frågor kring tjänsten?

Alexandra Fahlström

Kontakta Alexandra Fahlström på 0734-159388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu .

Liknande jobb

Liknande jobb