CGI

Systemutvecklare till våra lokala team

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 15 mars 2022
Ref:
J1021-0614
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en person som älskar att skriva kod och hitta innovativa lösningar till svåra problem?
Vill du också bli en del av CGI? Nu söker vi systemutvecklare till våra utvecklingsteam i Umeå.
CCI Cross Industries i Umeå består av specialister inom systemutveckling, projektledning och mixed reality.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Hos oss i Umeå driver vi tillsammans framåt för att utveckla nya tjänster, växa som individer och vinna affärer. Våra kontor formas av våra members intressen där vi i Umeå under raster spelar pingis, brädspel, tv-spel, löpning och är engagerade i e-sportsliga. Vilka intressen kan du tillföra?

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du tillhöra våra lokala CGI team som arbetar med både förvaltning och nyutveckling i längre uppdrag. I rollen som konsult kan det både handla om att bli en del av våra kunders utvecklingsteam som att arbeta inhouse på vårt CGI-kontor med nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
• Dokumentation i olika former

Vi har högt i tak och tillsammans ser vi till att försörja våra kunder med de tjänster som behövs både idag och är säkrade för framtiden. Vi arbetar med modern teknik/språk och har högt i tak för att lösa problem och utveckla produkten.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas hos oss söker vi dig som har några års erfarenhet av att jobba i branschen. Du är nyfiken och driver framåt och jobbar bäst i ett team. Du har några års erfarenhet inom systemutveckling och är van att arbeta med C#/.net (helst även dotnet core). Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande även om du har erfarenhet från/inom:
• Fulltext-sök (elasticSearch, solr, lucene)
• Vue.js
• Azure DevOps admin
• Enterprise authenticator (SAML, wsfederation)

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningarna löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till david.sundqvist@cgi.com eller anna.gustafsson@cgi.com.

Vill du veta mer om oss? Kika gärna in på: https://www.cgi.com/se/sv/cross-industries

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb