CGI

Utvecklare inom Business Intelligence

Rekryterare
CGI
Plats
Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Västerbotten , Sweden
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 15 mars 2022
Ref:
J1021-0613
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Data Advantage teamet på CGI jobbar med den senaste tekniken och de mest utmanande uppdragen och befinner sig just nu i ett expansivt skede.

Arbetar du med Business Intelligence och trivs med att jobba i en stimulerande teknisk miljö med engagerade och kompetenta kollegor? Letar du efter en positiv och dynamisk atmosfär med stora möjligheter till personlig utveckling? Drivs du av att hjälpa företag att genomföra förändringsprojekt genom att kombinera djup teknisk kompetens med förmåga att utveckla insiktsdrivna organisationer?

Just nu söker vi affärsdrivna utvecklare inom Business Intelligence och datalager till våra kontor i Örnsköldsvik, Umeå eller Skellefteå.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare kommer du att vara en viktig del av våra fortsatta framgångar. Vi söker dig som är affärsdriven, gillar att ansvara för leveranser samt leda och koordinera arbetet med att analysera, designa och utveckla lösningar. Vi samarbetar med stora erkända partners såsom Microsoft, Qlik, Google och Snowflake.

Du kommer att trivas hos oss om du har hög social förmåga och är en riktig lagspelare. Förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är förstås också viktigt i vår grupp. Du gillar att jobba kundorienterat i en rådgivande roll med våra kunder och vara initiativtagande, lyhörd och trivas med ett högt tempo. Du drivs av att få saker att hända, att realisera strategiska planer och att bidra med din kunskap. Det är viktigt att du är van vid att arbeta med personer på alla nivåer i komplexa organisationer samt att du är bekväm med att ta fullt ansvar för kritiska projekt och leveranser.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du arbetar idag med utveckling runt Microsoft BI och du har gjort det i ett par år. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av ytterligare BI-verktyg. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet och arbetar framgångsrikt med affärsutveckling av nya kunduppdrag.

• Universitetsutbildning i datavetenskap, systemutveckling eller motsvarande.
• Erfarenhet av Microsofts teknikplattformar, inom Analytics (tex. Power BI, Azure SQL/DW, Datalake, Machine Learning m.m.)
• Förståelse för och erfarenhet av att modellera data.
• Erfarenhet av att fånga krav och omsätta i lösning.
• Erfarenhet av att ha tagit analysmodeller hela vägen från prototyp till implementation i verksamhetsprocesser.

Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökning sker löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till david.sundqvist@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb