CGI

IT-Tekniker Nätverk, Kiruna/Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna, Gällivare, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 15 mars 2022
Ref:
J0621-0009
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Grunden till ett lyckat IT-projekt är nätverket. Vi på CGI ser nätverket mellan både människorna och systemen som en av de viktigaste komponenterna i ett projekt och för ett företag. Med den filosofin fortsätter vi vår satsning på nätverksområdet och söker nu förstärkning till vårt nätverksteam i Gällivare och Kiruna!

Hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker så består din vardag av olika utmaningar, allt från att montera enheter hos kund till att felsöka problem hos våra kunder runt om i världen. Att vara i dialog med kunder tillhör vardagen där du får planera och implementera förändringar i kundernas miljöer eller delta i projekt som en del i vårt nätverksteam.

I din roll som nätverkstekniker så kommer du ansvara för konfiguration och felsökning av våra kunders IT-miljöer som del i vår driftorganisation eller i projekt. Detta omfattar produkter från de stora leverantörerna inom nätverk som tex. Cisco, Fortigate och HP.
Jobbet sker nära våra kunder antingen i projekt eller självständigt, men alltid med stödet av ditt team.

Placeringsort är Gällivare eller Kiruna. Resor kan ingå i rollen. Det förekommer beredskapsarbete. Förskjuten arbetstid, morgon och kväll kan också förekomma i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du har ett stort driv och intresse av nätverk i sin helhet, allt från fysiskt kablage till radiolänkar. Att kunna jobba både självständigt och i team bör vara naturligt för dig samt viljan att dela med dig av din kunskap till alla i teamet.

Vi önskar att du har erfarenhet inom ett flertal av följande områden:
• Kunskaper i routing och switching
• Ciscos produktportfölj
• Arbeta med affärskritiska miljöer, produktion
• Driva tekniska diskussioner med kund och leverantör
• Design av nät (LAN, WAN)
• Säkerhet i nät datacenter

Om du har CCNA-certifiering eller motsvarande kunskaper ser vi det som meriterande.

De uppdrag som du kommer vara aktuell för kan kräva att du behöver genomföra och godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer att genomföras. Det är ett krav att du har minst B-körkort. För denna roll behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.

Att jobba målinriktat och alltid fokusera på att kunden ska vara nöjd är viktigt för dig. Men framförallt, du brinner för teknik och inte rädd för nya utmaningar.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till petri.rajaniemi@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb