Experis söker två lösningsarkitekter till Stadium

Plats
Norrköping
Annonserat
den 16 november 2021
Stängs
den 27 november 2021
Ref:
99e6e952-444c-4902-a64d-8b3fbab77f67
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu två lösningsarkitekter till Stadium! Låter det här som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsterna

Som lösningsarkitekt föreslår du och designar lösningar för att möta affärsmöjligheter och behov från produktägare/business analyst. formar och utvecklar målarkitektur och ansvarar för att övergripande strategier och arkitekturprinciper följs.

Som lösningsarkitekt utvärderar och applicerar du olika arkitekturella principer, ramverk, designmönster och best practice för att skapa en säker, skalbar och förvaltningsbar teknisk lösning. Du analyserar verksamhetens krav och behov och omsätter detta till en design som skapar värde för Stadium och deras kunder.

Du kommer att jobba tillsammans med ett team av ca 10 kollegor som bland annat jobbar med data, AI, CX och UX. Som lösningsarkitekt tillhör du avdelningen Develop & Solution. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta med identifieringen och framtagandet av lämplig lösningsarkitektur för process, organisation, system och data.

Vi söker två lösningsarkitekter. Den ena tjänsten kommer att arbeta mot HR och finance och täcker upp för ett omgående och mer kortsiktigt behov. Den andra tjänsten arbetar mot Supply and Product. Den senare är ett uppdrag som inleds med sex månaders provanställning med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Stadium.

Om Stadium

Stadium är ett familjeföretag som vuxit till en av Nordens största sportkedjor, utan att förlora den familjära känslan. Med en vision om att aktivera världen, stark laganda och ledorden energi, innovation och enkelhet jobbar Stadium för leverera resultat och inspirera till en aktiv livsstil. Teamet på Stadium finns i hela Sverige och brinner för sport och sportmode.

Klicka på länken här för att på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium: https://open.spotify.com/episode/32JVkwMQDd0JqlNopwJKhH?si=7bd87e607bc845cc

Vi söker dig som har:
  • Relevant akademisk examen inom IT- och systemvetenskap
  • Bred och djup systemkunskap
  • Erfarenhet av att skapa, implementera och dokumentera lösningsarkitektur
  • Erfarenhet av att leda arkitektarbete
  • Erfarenhet av att utveckla lösningar för att möta affärsmöjligheter och är duktig på att växla mellan helhetsperspektiv och enskilda lösningar

Som person är du strukturerad och duktig på att kommunicera och samarbeta med andra. Du ser lösningar där andra ser problem och skapar goda resultat genom att arbeta självgående och innovativt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Självklart står du också bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ellinor Hök på mail, ellinor.hok@se.experis.com. Detta är en löpande rekrytering, så sök redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb