Öppen ansökan till KSU, Examensarbete

Rekryterare
Vattenfall AB
Plats
Stockholm, Sweden
Annonserat
den 14 november 2021
Stängs
den 9 januari 2022
Ref:
113879
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Power Climate Smarter living - det är vårt syfte. Vi är på jakt efter talangfulla studenter som vill hjälpa oss på vår resa mot ett fossilfritt liv. Genom att skriva ett examensarbete på Vattenfall får du en unik möjlighet att bidra till vårt syfte. Det enda vi begär av dig är att du frigör dina superkrafter och delar din energi med oss.

Om examensarbetet

• Vi driver en Innovations- och utvecklingsstudio inom XR för både pedagogik samt ändringsverksamhet. Normala arbetsområden är 3D grafik, hård- och mjukvaruutveckling samt nätverk.

• Vi emotser önskemål och förslag på utveckling inom XR som hjälper oss att uppnå framtidens utbildning. Uppdragets inriktning föreslås vara mot pedagogik eller HuP (Human Performance), men avgränsas nödvändigtvis inte på något sätt mot detta.

• Uppdraget kan genomföras av enskild person eller en grupp.

Din profil

Vi letar efter student/studenter som vill arbeta mot ett fossilfritt liv inom en generation och som snart tar examen från dina akademiska studier. Du är även någon som identifierar dig med våra principer: Aktiv, Öppen, Positiv och Säkerhet.

• Utbildning - med koppling mot digitalisering

• Omfattning - 15 / 30hp / annat

• Språkkunskaper - goda kunskaper i engelska och svenska

Ytterligare information

• Uppdraget startar: Enligt överenskommelse

• Placeringsort: Valfri inom Sverige

• Ansökan - en kombinerad fil med ditt CV och personliga brev, samt en kopia av dina betyg. Bifoga även din projektplan eller ditt intresseområde.

• Sista ansökningsdag är 2022-01-09.

• Kontaktperson och handledare på Vattenfall: Fredrik Wallin, fwn@ksu.se, 070 - 717 35 02

Mångfald och inkludering - i allt vi gör

Vi är övertygade om att heterogena team kan överträffa homogena team. Men vi kan bara frigöra och använda kraften av mångfald när alla känner sig inkluderade. Läs mer om vårt viktiga arbete med mångfald och inkludering https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/

Om Vattenfall

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva. Men det räcker inte. För att bidra till ett fossilfritt samhälle måste vi göra mer än att enbart fokusera på hållbar energiproduktion.

För vi är övertygade om att om vi ska göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation måste vi nämligen se på utmaningen ur ett bredare perspektiv än att enbart producera energi på ett hållbart sätt.

Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv.

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Eftersom Vattenfall är en del av den svenska kritiska infrastrukturen är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Det innebär, om denna position är säkerhetsklass, att slutkandidaterna kan vara föremål för en särskild säkerhetsprövning som är i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Liknande jobb

Liknande jobb