IT-tekniker till BMI Sverige i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 november 2021
Stängs
den 6 december 2021
Ref:
F0936E31-22CA-4D0B-B969-E7E21D46D404
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i en modern IT-miljö och vara med på en spännande framtidsresa? Sök rollen som IT-tekniker hos BMI Sverige i Malmö!

Har du tidigare erfarenhet som IT- eller driftstekniker och har ett stort intresse för ny teknik? Tycker du det är spännande att analysera behov och ständigt förbättra IT miljöer? Nu söker vi en IT-tekniker till BMI Sveriges nordiska IT-team. Som tekniker inom IT får du vara med på en spännande framtidsresa och inviga våra nya kontorslokaler i the Point i Hyllie, Malmö.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos BMI Sverige är du en del av ett företag med stora ambitioner, där två ledande aktörer inom tak (Icopal och Braas Monier) har gått samman för att erbjuda marknadens kompletta taklösningar.BMI Sverige är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag, som även finns i Asien och i Afrika. Som IT-tekniker erbjuds du en roll där du får vara med på en förändringsresa som innebär stora satsningar framåt och möjligheter till utveckling.

Du blir en del av ett sammansvetsat team som präglas av gott samarbete, effektivitet och öppenhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-tekniker består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att:
 • hantera supportärenden inom 2nd och 3rd line support
 • planera och implementera förändringar inom projekt med båda externa och interna parter
 • hantera drift och underhåll av nätverk, infrastruktur, system och applikationer med hjälp av Group IT
 • delta i att upprätthålla och implementera rutiner som krävs för en säker och stabil drift
 • vara behjälplig vid introduktion av nya medarbetare i organisationen
 • hantera inköp av hårdvara/mjukvara

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett IT-team bestående av ca 10 medarbetare i Norden som har daglig kontakt och hjälps åt över gränserna. Din arbetsplats är BMI:s nya kontor i the Point i Hyllie, Malmö, och du rapporterar till IT-chefen. I tjänsten förekommer resor inom Sverige och enstaka resor internationellt vid teammöten, ca 1gång/år.

VEM ÄR DU?

För rollen som IT-tekniker söker vi dig som har en relevant utbildning inom IT och/eller arbetat i en liknande roll som IT- eller driftstekniker. Du har erfarenhet av följande:
 • Installera och konfigurera utrustning
 • Operativsystemet Windows 10
 • Google workspace
 • Microsoft Server
 • Nätverk och SCCM
 • SAP - meriterande

Som person är du strukturerad, kommunikativ och flexibel. Du har förmåga att hitta lösningar på olika problem och prioriterar ditt arbete för att fokusera på rätt saker. Du drivs av utmaningar och kommer gärna med kreativa idéer för att bidra till förbättring och utveckling.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb