Leveransansvarig (Service Delivery Manager) till Atea Dalarna

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge
Annonserat
den 15 november 2021
Stängs
den 14 december 2021
Ref:
148344
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att bygga kundrelationer, vara länken mellan affär och leverans samt har en naturlig känsla för service? Då har vi utmaningen för dig!Just nu söker vi på Atea Dalarna dig som vill jobba somLeveransansvarig (SDM) .Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med ett av Sveriges absolut vassaste IT-bolag och vi är inte nöjda där. Vi har en plan för att nå högre höjder de närmsta åren! Du kommer att få jobba med kompetenta kollegor som är drivna, engagerade i att bygga Sverige med IT och älskar att arbeta tillsammans med våra kunder.

Rollen som Leveransansvarig (SDM) på Atea Dalarna

Som leveransansvarig på Atea är du kittet mellan affär och leverans och du gillar att ha fokus på kvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i detta där du tillsammans med sälj- och konsultorganisationen hittar former för att stötta och bidra till att hålla ihop kundernas leverans och optimera denna. Du trivs bäst i dialog med kunden och vill i alla lägen se hur vi kan finna en bästa gemensam väg framåt. Du ansvarar för våra befintliga serviceavtal och förhandlar om nya. Du leder våra återkommande servicemöten med kunden och säkerställer att vi uppfyller våra åtaganden som tex SLA.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och drivande med mycket god förmåga att hitta pragmatiska lösningar och ser alltid till kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. För att lyckas i rollen behöver du även vara relationsskapande och kommunikativ . I rollen interagerar man mot många kontaktytor, både internt inom Atea och externt med kunder och partners. Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med!

Vårt erbjudande till dig 

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör avinformationsteknologioch tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag.Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor omtjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Sanna Nyberg, Platschef Atea Dalarna, via sanna.nyberg@atea.se eller 0243-24 89 96. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!