Nu söker vi Databasutvecklare till Bjäre Kraft

Rekryterare
Experis
Plats
Båstad
Annonserat
den 17 november 2021
Stängs
den 16 december 2021
Ref:
21eec1c9-a178-4e1a-9ab6-0372009050f2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du vara med och göra skillnad? Vill du arbeta i en kultur där samarbete och personlig utveckling står i fokus? På Bjäre Kraft får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö med trevliga kollegor samt spännande arbetsuppgifter. Låter detta som din nästa utmaning? Då kan du vara personen vi letar efter!

Bjäre Kraft arbetar med energi och bredband och vi jobbar för en hållbar framtid för nordvästra Skåne och en enklare vardag för våra kunder. Vi driver på utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former, så som återinvestering, sponsring och kunskapsbildning.

Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. I vårt arbete jobbar vi med fokus på långsiktighet och hållbarhet.

Som Databasutvecklare kommer du vara en del av Bjäre Krafts teknik- och utvecklingsteam som i dag består av 8 medarbetare. Avdelningen arbetar med utveckling av ett flertal produkter samt underhåll av lösningar.

Arbetsuppgifter

I rollen som Databasutvecklare kommer du att arbeta med SQL Server och att vidareutveckla vår Data Warehouse-lösning. För att bli framgångsrik som Databasutvecklare tror vi att du gillar automation, och har ett tydligt fokus på förbättring och utveckling. Vi ser gärna att du sedan tidigare handskats med analyser, rapporter och databaser.

Din bakgrund:

  • Systems administration/DBA - Data Warehousing
  • Microsoft SQL Server
  • Power BI
  • Windows Server
  • Azure
  • Databasutveckling
  • Linux

Rollen ansvarar för varierande arbetsuppgifter vilket ställer krav på hög flexibilitet. För att lyckas och trivas i ditt arbete är du en god kommunikatör med pedagogisk förmåga. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, du kan ta egna initiativ och jobbar strukturerat.

Det är viktigt att du har viljan att fortsätta att lära dig och vill ligga i framkanten av området. I framtiden vill vi driva utveckling genom nya innovativa lösningar och en plattform med senaste tekniken för AI.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Förslöv

Vi söker dig som har:

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet från system- och databasutveckling. Vidare har du en utbildning inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning inom relevant område. För denna tjänst ser vi gärna att man har goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift. Du som person ska vara en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter. Förändringar är inget som skrämmer dig och du har lätt för att hantera snabba växlingar i ditt arbetstempo. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, framför allt är du intresserad och följer med i vad som händer på marknaden inom solenergi och laddning av elfordon.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Bjäre Kraft med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med en uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten? och Varför du passar för den?

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Luka Jovovic på luka.jovovic@se.experis.com alternativt 0722-05 88 87 eller Jenny Flygare på jenny.flygare@se.experis.com alternativt 070-255 71 43

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Välkommen med Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb