CGI

Systemtekniker (inhouse)

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 18 november 2021
Stängs
den 17 januari 2022
Ref:
J1121-2158
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för skogsbruket. Våra kunder är allt från större skogsägare till sågverk och transportföretag och våra lösningar spänner över alla processer inom skogsbruket, från förvaltning och produktion till logistik och transporter.

Inom enheten har vi all den kompetens som krävs för att leverera dessa branschlösningar och det är ett tätt samarbete mellan skogliga verksamhetskonsulter, systemtekniker, systemarkitekter, systemutvecklare och projektledare. Alla arbetar inhouse och vi växlar mellan att vara på kontoret centralt i Gävle och arbete hemifrån.

Just nu söker vi en senior Systemtekniker till vårt team i Gävle!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ingå i ett team som tillsammans arbetar med branschlösningarna hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara arbete i våra kunders miljöer med installation, konfiguration, problemlösning och support kring våra lösningar. Tillsammans med kund och övriga i teamet får du lösningarna att fungera på bästa sätt.

Du kommer också att arbeta med drift och underhåll av våra interna test- och utvecklingsmiljöer och våra driftmiljöer i Azure för våra leveranser inom IaaS/SaaS mot kund. I perioder kan du även delta i projekt för införande av lösningar hos nya kunder.

Arbetet sker självständigt men du har alltid stöd från övriga i teamet och du kommer ha tät dialog med både övriga systemtekniker, verksamhetskonsulter och systemutvecklare.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som systemtekniker hos oss skall du ha ett gediget teknikintresse med förståelse för systemutveckling och systemintegration. Du skall vara intresserad av att följa den tekniska utvecklingen och delta i vår omvärldsbevakning på området. Du bör tycka om kreativ problemlösning, ta stort eget ansvar, kunna arbeta strukturerat och tycka om samarbete med både kollegor och kunder. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet både med det arbete man utför och att dokumentera det man gör.

De tekniska plattformar vi arbetar med är bl. a. Microsoft Windows Server, Microsoft SQL Server, Microsoft Azure VM, Microsoft Azure DevOps samt ESRI ArcGIS Enterprise för våra GIS-lösningar.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till annika.gasberg@cgi.com eller jonas.ivarsson@cgi.com.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb