Workplace-tekniker

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 november 2021
Stängs
den 14 december 2021
Ref:
2021-20167
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en ”doer” som älskar teknik? Trivs du som allra bäst när du kan hjälpa dina kollegor genom att se till att deras arbetsplatser fungerar som de ska? Kom och arbeta som workplace-tekniker hos oss!

Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-12-14

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen
Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati, våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och utvecklar Sveriges säkerhet.

 

Det här är ditt uppdrag
I din roll ingår du i det team som tillhandahåller varianter av klienter som verksamheten behöver, alltifrån tunna, bärbara till stationära. Vanliga arbetsuppgifter är att hela tiden se till att vi har uppdaterade imagear för klienten. Du arbetar nära verksamheten för att säkra att varje användare får den applikation de behöver på sin klient, samtidigt som du samarbetar med våra applikationsutvecklare.

Dagligen tar du hand om det mest akuta som passerar vår IT-support, men du är också med och planerar samt genomför nästa större förändring i våra klientmiljöer. Genom omvärldsbevakning håller du dig uppdaterad inom det senaste inom tekniken, där även informationssäkerhet och IT-säkerhet ingår. Vi strävar hela tiden efter att underlätta vårt dagliga arbete, där automatisering och scriptning är viktiga vägar framåt.


De här kvalifikationerna söker vi hos dig
För den här rollen behöver du ha:

  • Gymnasieutbildning med godkänt resultat
  • Arbetat som workplace-tekniker i två år
  • Arbetat med windowsplattformen i två år
  • Arbetat i minst ett par olika enterprisemiljöer
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

 


Det här är kollegan vi söker
Du är en person som tycker om ditt arbete och ser vad som behöver göras utan att det måste vara någon prestige i det. Du är självgående och trivs med frihet under ansvar så att både du och det du gör kontinuerligt kan utvecklas och förbättras.

Att knyta kontakter och samarbeta med andra är naturligt för dig. Dessutom har du ett stort intresse av att hålla dig uppdaterad på vad som sker inom tekniken. Nyfikenheten och intresset att lära dig hur det senaste fungerar ser du som ett plus. Det kan ju komma att vara till nytta för både dig och ditt arbete.


Så hjälper vi varandra att utvecklas
Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov finns och i vilken riktning vill du utvecklas?

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.


Anställningsvillkor och krav
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.


Så tar du kontakt med oss
Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 70 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.


Så ansöker du
Vi värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning.

Läs mer om hur du ansöker på vår hemsida www.sakerhetspolisen.se. Ansökan ska ha kommit in senast 2021-12-14.
Rekryteringen kommer ske löpande.


Övrig information
Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

Vi kan komma att använda arbetspsykologiska tester i den här rekryteringen.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Liknande jobb

Liknande jobb