Junior tekniker till 2nd line support

Plats
VÄSTERÅS
Annonserat
den 18 november 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
202110182
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos vår kund i Västerås söker vi en junior supporttekniker till 2nd line som vill bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad. Vår kund siktar på och planerar för att tredubbla företaget under de kommande åren och söker efter nya talanger och kollegor som vill vara en del av vår nya gemensamma resa!

Vill du ta dig an utvecklande uppdrag där du arbetar med den senaste tekniken ihop med professionella och ambitiösa arbetskollegor så är du rätt person för denna tjänst!

Hos vår kund får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag ingår som en naturlig del i arbetet. Du hamnar i ett team med stort driv och höga ambitioner som alltid gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Ditt team leds av en gruppledare med goda ledarskaps- och drifterfarenheter - som finns där för att ni som team, och du som individ, ska kunna vara den bästa versionen av dig själv och leverera det som förväntas!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Kundens uppdrag är att sköta driften av deras kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Som tekniker har du och ditt team, ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga. Tillsammans säkerställer ni att våra tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. Medarbetare hos vår kund besitter hög ansvarskänsla och ett fantastiskt engagemang!

Du hör till Team TAC (Technical Assistance Center) som består av två underavdelningar - Servicedesk och NOC. Här arbetar du väldigt tekniskt - både brett och djupt.

Din profil och kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat på en service desk sedan tidigare. Du har en utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik.

Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.

Din tekniska profil

  • Windows Server/Klient
  • AD och GPO
  • Office 365 och Azure
  • RDS och Citrix
  • Övervakning


Meriterande kunskap / erfarenhet
  • ITIL-baserat arbete i ITSM
  • Nätverk (routrar, switchar samt klient VPN-lösningar)
  • Powershell


Vad vi erbjuder

Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med över 380 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb