CGI

Director Consulting Services SAP Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
J1121-2552
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drivs du av ledarskapsfrågor? Vill du jobba på en flexibel arbetsplats där du får jobba med spännande uppdrag? CGI har ett nära samarbete med SAP som Guldpartner.
På den svenska marknaden är vi en av de största SAP-leverantörerna, med en aktiv nationell SAP practise där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra.

Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4HANA, S/4HANA Cloud, SuccessFactors, User Experience, Ariba, och Concur, och vi arbetar med implementationsprojekt, processförbättringar och förvaltningsuppdrag i många olika branscher. Vi jobbar såklart även med kunder som ännu inte tagit steget till den nya SAP-plattformen.

Rollen som Director Consulting Services (DCS) innebär ett operativt och strategiskt ansvar för att växa och utveckla vår affär lokalt samt att bidra till enhetens utveckling. Utvecklingen sker i samarbete med teamet av fantastiska SAP-konsulter samt våra nationella och internationella SAP Practices. Vi ser att du som DCS själv bidrar i våra mest komplexa uppdrag.

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som DCS kommer du att fokusera på flera viktiga perspektiv av vår verksamhet.

• Aktivt driva affärsutveckling, delta i kundteamsarbete och skapa nya affärsmöjligheter för CGI på utvalda kunder.
• Personalansvar för ett konsultteam
• Vara väl insatt i CGIs ramverk, med målet att ha kontroll på våra administrativa rutiner och den ekonomiska uppföljningen av enhetens resultat per medlem/projekt/leverans.
• Vara en drivande profil inom SAP Göteborg och bidra till vår långsiktiga utveckling.

Vi söker dig som brinner för ledarskap och SAP, som uppskattar ett omväxlande arbete med mycket dialoger både internt och externt. Ditt primära uppdrag kommer att vara som konsultchef för ett team där teamutveckling och rekrytering är centralt. Du kommer även ansvara för försäljning av konsulttjänster samt nyttja hela CGI-portföljen utav produkter och tjänster.

Du kommer att vara placerad i Göteborg. Resor nationellt kan förekomma då läget i vår omvärld tillåter det.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Du har en förmåga att få saker att hända, att definiera och realisera strategiska planer samt bidra med din kunskap till både kunder och till kollegor.
• Du har tidigare erfarenhet från ledarskap samt den personliga ambitionen att stödja / driva affärsutvecklingsaktiviteter
• Bakgrund som SAP-konsult är starkt meriterande, men inte ett krav
• Relevant högskoleutbildning
• Svenska samt engelska, flytande i tal och skrift.

DCS-rollen erbjuder en vardag som består av många olika typer av arbetsuppgifter. Att kunna hantera många parallella frågor och aktiviteter är en viktig egenskap för att lyckas i denna roll. Du är en lagspelare som gillar utmaningar och leder med empati och mod. För oss är kulturen viktig och vi är stolta över vår sammanhållning och gemenskap. Att kunna visa på tidigare erfarenheter av liknande roller med stort fokus på utveckling och proaktivitet är ett grundkrav.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag utvecklar vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan människors olika infallsvinklar.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till eva.sjoblom@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb