CGI

Lösningsarkitekt med inriktning Azurebaserad teknik

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 18 januari 2022
Ref:
J0621-1744
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en global IT leverantör som levererar högkvalitativ affärsrådgivning, systemintegration och outsourcing tjänster. Vi arbetar sida vid sida med kunder för att omvandla innovation, data och teknik till framgång för dem.

Har du ett intresse och kompetens inom arkitektur, applikation och teknik och kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar?

Navigerar du bekvämt runt machine learning, AI analytics, DevOps, IoT och integrationer?

Vi är inne i en tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en duktig Lösningsarkitekt med inriktning och erfarenhet från Azures portfölj som ska agera rådgivande konsult inom arkitektur, strategi och säkerhet för våra kunder

Vill du dessutom prova något nytt och vara med och utveckla vårt Azure erbjudande så är vi förhoppningsvis intressanta för dig.

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Klimatet hos oss präglas av öppenhet, delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att ha en nyckelroll i vår satsning mot att växa vårt erbjudande inom Azure-världen gentemot våra kunder rejält

Vi ser gärna erfarenhet från
• Rådgivning arkitektur och strategi
• Goda Säkerhetskunskaper
• Förmåga att planera och driva teknikuppdrag - förberedelse av infrastruktur, implementation och migrering

• Du trivs i en ledande roll med stort förtroende
• Du har troligen en akademisk utbildning inom informatik eller datavetenskap.
Mycket god kunskap inom något eller några av följande teknikområden:
• Infrastruktur och virtualisering samt Molnlösningar av olika slag.
• Nätverk, säkerhet och Informationshantering
• Microsoft Azure PaaS tjänster
• Systemarkitektur
• IoT - Internet of Things
• Machine Learning
• Big Data
• DevOps

Störst vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Utöver nämnda kunskaper skall du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Certifieringar är meriterande.

För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav så som registerkontroll kommer att krävas för denna tjänst.

För mer information, kontakta gärna:
Jon Persson, jo.persson@cgi.com
Varmt välkommen med din ansökan!

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb