Fransktalande IT-tekniker

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 4 januari 2022
Ref:
202110198
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Centric söker just nu en fransktalande IT-tekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Behärskar du svenska, engelska och franska obehindrat i tal och skrift? Har du dessutom tidigare bakgrund som IT-tekniker så är det en stor fördel.

Tjänsten förväntas starta inom en snar framtid.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du att arbeta i servicedesken i vår kunds lokaler i Göteborg. Du tillhör ett team med andra tekniker och rollen är en kombinerad 1st/2nd line. I din roll arbetar du huvudsakligen med support och felsökning via telefon och i ärendehanteringssystem.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är teknisk dokumentation, systemadministration, support och felsökning av:

  • Verksamhetsspecifika applikationer
  • Active directory
  • Office 365
  • Citrix
  • Skrivare
  • Nätverk
  • Telefoni
  • Mobila enheter (iOS & Android)


Servicedesken är öppen mellan 06:30-18:00. Du arbetar heltid och arbetstiderna är förlagda under dessa timmar. Rullande schema tillämpas där du vissa veckor kan nyttja flexibla arbetstider. Jour kan även förekomma vissa helger.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar svenska, engelska och franska obehindrat i tal och skrift. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av IT-support.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och pedagogisk. Du har ett stort intresse för IT och teknik och vill ständigt lära dig mer. Här får du en chans att utvecklas i din yrkesroll. Du vågar fråga om det är något du inte förstår samt driver arbetet framåt och hittar lösningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb