IT-administratör / IT-koordinator

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
202109868
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en serviceinriktad person som har viss administrativ vana? Trivs du med att arbeta i ett tajt team men vill även få ta eget ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig. Centric söker just nu en IT-administratör / IT-koordinator till ett uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Som IT-administratör så kommer du att arbeta i vår kunds lokaler i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett team på 5 personer där ni har ett tätt samarbete med varandra men även med den övriga organisationen.

Du arbetar med support mot den interna organisationen och nedan är exempel arbetsuppgifter som ingår i din roll:

  • Beställning av hårdvara och datorpaket
  • Fakturafrågor
  • Beställning av licenser, leasingavtal
  • Administration av användarkonton


Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion och har viss administrativ vana. Du har en teknisk förståelse och har en förmåga att kunna läsa och följa instruktioner. Som person har du en god samarbetsförmåga då det ställs höga krav på samarbete i denna rollen. Vidare har du även en förmåga att arbeta självständigt och driva arbetet framåt, har en förmåga att prioritera mellan olika ärenden samt är flexibel och vågar fråga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.