Ledigt jobb som Supporttekniker i Köping!

Plats
Köping
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 11 december 2021
Ref:
3a1aee98-f142-49f1-a1ef-cd45b1f633f2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Experis söker just nu dig som vill arbeta som supporttekniker hos vår uppdragsgivare inom IT som är ett internationellt, innovativt och framgångsrikt företag. I rollen kommer du att arbeta med second line support och tekniska ärenden tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ort: Köping
Start:
Enligt överenskommelse
Omfattning:
100 %
Arbetstider:
07:00 - 17:00 måndag - fredag + beredskap

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att arbeta med second line support och tekniska ärenden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. Du kommer att arbeta på ett internationellt, innovativt och framgångsrikt företag i Köping som är verksamt inom IT och uppdraget kommer att vara tillsvidare. Tjänsten innebär arbetsuppgifter som konfigurering, installation, second och third line support och problemlösning av fabriksutrustning.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har goda kunskaper inom second line support och tekniska ärenden. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet att jobba med teknisk support i produktionsmiljö. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Onsite IT-support och Active Directory. Vi tror att du har bra kunskap om mjuk- och hårdvara, har erfarenhet av PC, LAN och WAN, är mycket serviceminded och har ett öga för administration.

Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Vi tror att du har en positiv approach och tycker att det är roligt att jobba i team.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och innehar B-körkort.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb