Lösningsarkitekt

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 27 december 2021
Ref:
1a287158-e6f3-4c46-8236-2d6e5ce4a983
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Enheten Utvecklingsförvaltning är en del av IT som är Region Östergötlands samlade partner för teknik och IT. IT har cirka 350 medarbetare inom olika discipliner som tillhandahåller, förvaltar och utvecklar IT-stöd för att säkerställa hög säkerhet för patienter och medarbetare samt god tillgänglighet med hög kostnadseffektivitet. Enheten består av 15 medarbetare och ansvarar för tjänster inom Identitet och åtkomst samt integrationsplattform.

Arbetsbeskrivning
Drivs du av att skapa samhällsnytta? Vill du vara med och utveckla framtidens IT-lösningar för vården - lösningar som faktiskt bidrar till att rädda liv? Vill du arbeta i gränslandet mellan IT-arkitektur, IT-specialister och verksamhet? Då är det här en tjänst för dig!

Som lösningsarkitekten kommer du att säkerställa leverans utifrån verksamhetens behov samt arbeta fram hållbara lösningsmönster som kan realisera IT-lösningar enligt uppfyllnad av gällande regelverk. Arbetsuppgifterna innefattar också att bereda beslutsunderlag, skriva rapporter, bidra i och granska kravanalyser samt arbeta med varierande uppdrag i nära dialog med verksamheten. Tjänsten innefattar både enskilt arbete och i grupp.

Region Östergötland satsar mycket på arbetsmiljöfrågor och att varje medarbetare får möjlighet att utvecklas i sin roll.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har en bakgrund som lösningsarkitekt eller motsvarande.
Du har relevant utbildning inom området som arbetsgivaren bedömer som lämpligt för befattningen.
Det är meriterande med kunskap/erfarenhet av Integrationer, Identitet och åtkomst, IT-arkitektur, kravledarskap och/eller kravanalytiker. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du trivs i en konsultativ roll där du arbetar självständigt och i team med stor ansvarskänsla. Ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet samt att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att komma i mål med uppgifter. För att bli framgångsrik i tjänsten krävs det att du har en god pedagogisk förmåga att kommunicera och skapa bra samarbeten med olika professioner.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Sammanfattningsvis ser vi att du är strukturerad, kommunicerar på ett tydligt sätt, har en förmåga att se helheten, duktig på att samarbeta och kan arbeta självgående.

Anställning och information
Det här är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Region Östergötland med Jefferson Wells. Du blir direkt anställd hos Region Östergötland. För mer information, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult
Erik Svahn, 013-35 56 54, erik.svahn@jeffersonwells.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 2021-12-12. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansök

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från andra bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Jefferson Wells

Liknande jobb

Liknande jobb