IT-supporttekniker

5 dagar kvar

Rekryterare
Åre kommun
Plats
Åre (Stad), Jämtland
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 13 december 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Om arbetsplatsen

Åre är en av Sveriges mest kända turistorter. Vi på Åre kommun skapar förutsättningar för att alla som bor eller vistas här kan förverkliga sina drömmar. Vi ser till att det där självklara fungerar: att våra barn har det bra i skolan, att vägarna är välplogade och att våra äldre har en meningsfull tillvaro. Men vi nöjer oss inte där. Tillsammans tar vi hela tiden nya steg mot en hållbar framtid.

Dynamik, service och bemötande är en given del i vår vardag. I vår storslagna fjällmiljö samsas förväntansfulla skidåkare med jordnära livskonstnärer. Det finns plats för dig också.

I Åre kommun arbetar vi utifrån värdegrunden att vi är professionella, respektfulla och lyhörda.

Arbetsuppgifter
Vi på Åre kommun söker efter en IT-supporttekniker till IT-infrastrukturteamet på vår utvecklingsavdelning. Teamet ansvarar för att kommunens alla interna IT system fungerar.

Vår IT-supportfunktion ansvarar för att hjälpa alla våra medarbetare med exv. IT-felanmälan, IT-beställningar, hantering och installation av hård- och mjukvara samt har kontakt med leverantörer och övriga funktioner på avdelningen.

Du kommer att administrera och delta i first- och second line support för IT-felanmälan, hantera beställningar av hård/mjukvara, installera och felsöka hårdvara.

Kvalifikationer

- Du har relevant och lägst eftergymnasial IT-teknisk utbildning.
- Certifierad i Windows operating system.
- Minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från first/second line support.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
- Du har erfarenhet och förståelse för hur en IT-infrastruktur i en stor organisation är uppbyggd och fungerar.

Vi söker dig som har vana av och tycker om att arbeta i en komplex och varierad miljö som en kommun med all dess skiftande verksamhet består av.

Du är bra på att bygga relationer samt har mycket god förmåga att kommunicera. Vi ser att du som söker denna tjänst är noggrann, strukturerad och har god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C68567

Gör ansökan

Övrigt
CV och personligt brev.
Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning i Åre Kommuns IT-infrastrukturteam innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden och provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningen är vakant under förutsättning att ingen övertalighet, behov av omplacering eller företräde finns i kommunen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.