CGI

Front-endutvecklare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 20 november 2021
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
J0621-3556
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Efterfrågan är fortsatt stor från våra kunder inom området och därför söker vi nu fler front-end utvecklare för att förstärka och utöka vårt webbteam i Karlstad.

I rollen som front-end utvecklare kommer du att arbeta med att implementera erhållen design från någon av våra UX Designers. Du kommer att arbeta både med att anpassa befintliga lösningar och befintlig kod samt att jobba med nyutvecklingsprojekt. Som front-end utvecklare arbetar du nära vårt UX-team som består av designers och användarbarhetsexperter. I den här rollen får du möjlighet att arbeta såväl självständigt som i team och du får arbeta med både projekt- och förvaltningsuppdrag

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen behöver du vara en driven och skarp webbutvecklare med fokus på front-end och design, och vi tror att du har minst 2-5 års erfarenhet inom webbutveckling för mobil och desktop mot kund.

Då du har några års erfarenhet ser vi att du bl.a:
- Har erfarenhet av att jobba med Typescript och React.
- Har grunderna och god kunskap i HTML5, CSS3, Javascript och jQuery.
- Gillar snyggt skriven kod och god praxis inom webbstandarder, erfarenhet av att arbeta med responsiv webbdesign samt utveckling för mobila enheter.
- Har erfarenhet av att arbeta med tillgänglig användarcentrerad webbdesign enligt WCAG.
- Goda kunskaper i Photoshop men även erfarenhet av andra verktyg som Figma, Sketch, InVision Studio eller andra verktyg.
- Meriterande med erfarenhet av CMS så som EPiServer, SiteVision och WordPress.
- Önskvärt med kunskaper om andra javascriptramverk som Angular och Vue.
- Önskvärt med erfarenhet av tekniker som SASS/SCSS/LESS, Node.js, Grunt.js, Webpack.
- Erfaren inom att jobba med versionshantering.
- Är uppdaterad på ny teknik och hungrig på att lära sig nya saker.
- Starkt intresse för bra design, UX och användarupplevelse.
- Detaljorienterad och förstår värdet av pixel-perfect.
- Har relevant eftergymnasial utbildning inom webbområdet eller en IT-inriktad akademisk examen med motsvarande kunskap erhållen genom arbetslivserfarenhet.

Vad vi erbjuder
Som frontendare hos oss i Karlstad kommer du att få arbeta med sköna kollegor i allt från små, korta webbprojekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden främst från vårt lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra uppdrag. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder. Vi har alltid användaren och tillgängligheten i fokus och hjälper våra kunder att ta tillvara på den digitala världens möjligheter. Du kommer få möjlighet att arbeta mot både privata och offentliga kunder

På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att delta i CGI:s aktiesparprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Thomas Rosevall, thomas.rosevall@cgi.com .
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag!
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.