Erfaren projektledare

Rekryterare
Atea
Plats
Borås, Halmstad, Göteborg
Annonserat
den 19 november 2021
Stängs
den 2 januari 2022
Ref:
148348
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och göra skillnad hos flera olika organisationer? Tycker du att det roligaste jobb som finns är att driva projekt? Just nu söker vi på Atea region Väst dig som vill jobba som projektledare med fokus på it, verksamhet och affärer. Du kommer som konsult att arbeta med våra kunder inom både privat- och offentligsektor där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som projektledare blir du en del av vårt fantastiska team som består av 15 projektledare. Teamets styrka ligger i dess olikheter, där våra erfarenheter bidrar med nya perspektiv. Gruppen präglas av en stark gemenskap där du jobbar självständigt i din roll, men där vi både coachar och tar hjälp av varandra för att kunna leverera kvalitet i hela leveransen till kunden. Projekten som bedrivs håller varierande komplexitet och omfattar såväl affärs- och it-verksamhet.

Som projektledare är du en nyckelperson i våra kunders digitala förändringsresa och du är delaktig från uppstarten i projektet där du tillsammans med våra kundansvariga säljare och tekniska specialister gör en bedömning av kundens behov. Du ansvarar även för förändringsledning och för att skapa en förståelse för förändringen hos kundens medarbetare. Till ditt stöd har du ett strukturerat projektkontor med system och PMO på plats som kan supportera och coacha i processen.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som är kommunikativ och kan framgångsrikt kommunicera med olika målgrupper. Att driva större komplexa projekt som spänner över både verksamhet och it känner du dig trygg med. Du trivs med ledarrollen där du strukturerar, följer upp, engagerar och driver teamet till att nå uppsatta mål. Du planerar ditt arbete effektivt, är noggrann och prioriterar väl för att hålla deadlines.

För att lyckas i tjänsten som projektledare behöver du ha följande kompetens:
• Arbetat många år som projektledare
• Flytande i svenska och engelska

Det är meriterande med:
• Certifikat i IPMA, PMP eller PPS
• Erfarenhet av ServiceNow
• Arbetat inom Analytics
• Erfarenhet av offentligverksamhet eller bygg- och entreprenad branschen

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Andblad, konsultchef, via per.andblad@atea.se alternativt telefonnummer 031 - 744 51 91. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.