Apputvecklare IoT

1 dag kvar

Rekryterare
Attentec
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 22 november 2021
Stängs
den 25 januari 2022
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Attentec söker en utvecklare som vill arbeta med den senaste tekniken inom apputveckling. Attentec står inför en spännande utmaning där din roll som utvecklare kommer vara betydelsefull i våra IoT-lösningar. 

OM ROLLEN

Som utvecklare kommer du att vara en viktig del i arbetet med att göra våra kunders IoT-lösningar världsledande. Du kommer i nära samarbete med våra kunder arbeta med att till exempel utveckla:

 • webbaserade mobila gränssnitt till IoT-lösningar
 • applikationer på iOS med Swift
 • applikationer på Android med Kotlin

KVALIFIKATIONER & PERSONLIGA EGENSKAPER

Har du en bakgrund inom mjukvaruutveckling och specialiserat dig mot iOS och Swift alternativt Android och Kotlin eller korsplattformsutveckling med moderna webbramverk så har du möjligheten att få en rolig och utmanande roll i ett av våra IoT-team.  Som person tror vi att du har ett stort intresse för programmering. Din vilja att hela tiden utvecklas och ta in ny kunskap, såväl som att dela med dig av den, är utmärkande för dig. Du trivs bäst när du får kommunicera och samarbeta med andra i team för att tillsammans överträffa kundens förväntningar med kreativa och kvalitativa lösningar. Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska där du kommunicerar väl i både tal och skrift. 

För att trivas i rollen:

 • har du erfarenhet av att utveckla appar i iOS och Swift
 • uppskattar du ett nära samarbete med kunden där du får möjlighet att bidra med din erfarenhet av utveckling på mobila plattformar 
 • brinner du för problemlösning med olika tekniker och programmeringsspråk
 • trivs du med att ha kundkontakt och arbeta i nära samarbete med kunden

Vi ser det som meriterande om du har: 

 • erfarenhet av att utveckla appar i Android och Kotlin
 • erfarenhet inom korsplattform- och webbutveckling för mobila plattformar

SOM KOLLEGA PÅ ATTENTEC ERBJUDS DU:

Vi erbjuder dig som vill jobba hos oss intressanta och varierande arbetsuppgifter och en härlig företagskultur där duktiga och sympatiska kollegor gärna samlas runt ditt skrivbord för att lösa problem. Om du arbetar på Attentec får du:   

 • En arbetsplats med mycket självstyre där du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbetssätt såväl som Attentec som företag.
 • Stora möjligheter till kompetensutveckling. 
 • Ett gäng trevliga kollegor med god sammanhållning som gillar att ha kul tillsammans. 
 • En prisbelönt och certifierad företagskultur. Attentec har utsetts till ”National Winner” för Sverige i kategorin The Workplace and People Development Award, arrangerad av European Business Awards®, en av världens största företagstävlingar. Vi är också certifierade som ett Great Place To Work® tre år i rad, vilket glädjer oss enormt.

OM OSS

På Attentec är vi ca 60 engagerade kollegor som arbetar med bl.a. projektledning, arkitektur, utveckling och test inom IoT. Vi har kontor i Linköping, Stockholm och Oslo. Vi hjälper företag och organisationer i Norden att skapa affärsnytta med internet of things. I arbetet med våra IoT-lösningar hjälper vi våra kunder med allt från att utveckla en idé till att implementera hela system.

ÄR DU INTRESSERAD?
Vid frågor kontakta Ida Evertsson, 0705–589819 eller ida.evertsson@attentec.se

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Ytterligare information

Distansarbete

Flexibelt distansarbete

 

Liknande jobb

Liknande jobb