Senior .NET-utvecklare - Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2021
Stängs
den 29 december 2021
Ref:
7096cf5a-6c8c-460f-abde-861836f1a8ba
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som senior .NET utvecklare hos ett spännande, innovativt och expansivt företag? Vi på Experis söker just nu en ny stjärna till en av våra kunder. Trivs du i en stimulerande roll och kan driva tekniska frågor? Har erfarenhet av E-handel? Känner du dig trygg i rollen som utvecklare? Då är detta tjänsten för dig! Vänta inte med din ansökan - tjänsten tillsätts löpande!

Ort: Stockholm och/eller Göteborg
Start: Efter överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior utvecklare kommer du att ha varierande dagliga uppgifter. Bland annat kommer du att arbeta både i front end- och back end-miljö, arbeta fram metoder, verktyg och processer för mjukvaruplattformar och arbeta med nyutveckling samt vidareutveckling av redan befintliga system. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT eller systemvetenskap, och det är inte nödvändigtvis en nackdel om det var ett tag sedan du tog din examen. Du har lång arbetslivserfarenhet som .NET utvecklare och praktisk erfarenhet av att ta fram och implementera lösningar inom e-handel, produktinformation och kundkommunikation. Det är meriterande om du har erfarenhet från något PIM system, har arbetat med webutveckling eller som IT-arkitekt.

Att vara konsult hos Experis

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Tord Steneros på tord.steneros@se.experis.

Liknande jobb

Liknande jobb