Mjukvaruarkitekt till Toyota i Mjölby

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Östergötlands län, Mjölby
Lön
Fast lön
Annonserat
den 22 november 2021
Stängs
den 23 december 2021
Ref:
AB6EDA55-197C-4871-A41E-3EDDCFD85ADE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta på ett teknikfokuserat företag med fokus på modern teknik och hållbarhet? Toyota i Mjölby söker mjukvaruarkitekt!

Arbeta med teknik i framkant hos Toyota Material Handling! Toyota har i dagsläget flera spännande projekt på gång inom uppkopplade fordon. Här erbjuds du en möjlighet att vara med på en spännande digitaliseringsresa där du tillsammans med ditt närmsta team ansvarar för utvecklingen av Toyotas Fleet Management System. I rollen får du chansen att realisera industriell IoT för uppkopplade fordon och har ett stort ansvar för att sätta de tekniska riktlinjerna för utvecklingen. Du arbetar nära både produktionen och slutanvändarna och får här chansen att ta ett större tekniskt ansvar.

VI ERBJUDER DIG
  • Att bli del av ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan utvecklas i din roll, påverka arbetet samt ta stort ansvar
  • Tillfället att arbeta nära slutprodukten med ny teknik med ett stort fokus på nyutveckling
  • End-to-end ansvar och utveckling inom IoT med nya, innovativa komponenter som vunnit flertalet priser vid olika tillfällen
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruarkitekt hos Toyota Material Handling kommer du tillsammans med arkitekturteamet ansvara för nästa generations Fleet Management system för truckar som utvecklas i R&D-funktionen. I rollen har du ett stort tekniskt end-to-end ansvar för arkitekturen, från edge till molnet. Tillsammans med teamet sätter ni den tekniska riktningen framåt och du har i rollen stora möjligheter att påverka. Teknikmässigt stöter du här bland annat på Azure Cloud, IoT-hub, Device provisioning Services och Service Bus.

I din roll kommer du:
  • Tillsammans med ditt arkitekturteam ansvara för utformningen av systemarkitekturen för Toyotas IoT-lösning
  • Leda utvecklingsteamen för att säkerställa att slutprodukten följer vald arkitektur
  • Omvärldsbevaka och utvärderanya tekniska lösningar samt involveras i framtagandet av proof-of-concepts
  • Ha ett nära samarbete med Toyotas kunder och leverantörer för att säkerställa att rätt teknik och komponenter används.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 220 personer där omkring 50 arbetar inom mjukvaruutveckling. I ditt närmsta team finns två andra mjukvaruarkitekter som du arbetar i nära samarbete med. Arbetet sker agilt med 12-veckorsintervall, uppdelat på fyra 3-veckors sprintar. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar. Totalt arbetar det idag omkring 2500 personer på anläggningen.

MER OM DIG

Vi söker dig som jobbat ett antal år inom utveckling och är intresserad av en roll med större tekniskt ansvar. Du trivs att samarbeta med andra och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Du tar gärna egna initiativ och trivs i en roll där du får möjligheten till eget beslutsfattande. Vidare ser vi att du har ett brett teknikintresse och god problemlösningsförmåga. Slutligen har du ett öga för detaljer och säkerställer så att både du och teamet når goda resultat.

Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av exempelvis C#, .NET, JavaScript eller liknande. Du har kunskap om cloud-baserade system, t.ex. Azure eller AWS. Har du kunskap av systemering inom IoT är det ett plus.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb