CGI

Lönespecialist

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 22 januari 2022
Ref:
J1121-2889
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är vårt lönesystem POL, ett lönesystem som utvecklas och förvaltas av CGI. Systemet hanterar alla viktiga processer inom lön och personalhantering.

Till vårt drivna och kompetenta team i Göteborg söker vi nu ytterligare en lönespecialist som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Lönespecialist kommer du att vara en del av ett team där vi tillsammans sköter lönehanteringen för en av våra kunder. Tjänsten är bred och innefattar löpande löneadministrativa arbetsuppgifter enligt produktionsplan, korrigeringar, internkontroller, sjukrapportering, kontakt med löntagare, chefer och olika myndigheter.

I tjänsten ingår bland annat:
• Löpande lönearbete i lönesystemet POL
• Uppföljning och avstämning av div underlag
• Service till vår kund via telefon och ärendehanteringssystem/dokumenthanteringssystem
• Årsskiftesrutiner, semesterårsberäkning, statistik mm
• Aktivt deltagande i arbete med utveckling av processer, arbetssätt och rutiner (ständiga förbättringar) bl.a. genom robotisering.

Detta är en heltidstjänst med placering i Göteborg.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi dig som har Lönespecialistexamen från Yrkeshögskolan eller erfarenhet från arbete inom löneadministration där du har jobbat självständigt i hela löneprocessen och har förståelse för dess betydelse.

Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad, har ett stort fokus på kvalitet och service och tycker att det är kul med utveckling. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra. Då rollen innehåller många olika delar är det även viktigt att du har förmåga att planera, strukturera och prioritera.
Vi värnar om vår starka teamkänsla. Hos oss tar alla ett eget självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter, och stöttar alltid kollegorna vid behov för att leverera god kvalitet till vår kund. Samarbetsförmåga och kundfokus är viktigt.

Då vi servar vår kund både skriftligt och muntligt behöver du kunna kommunicera väl både på svenska och engelska.

Vad vi erbjuder
På CGI finns stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Kerstin Landén: kerstin.landen@cgi.com. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb