CGI

Systemutvecklare inom Microsoft/ Java/ RPA, Örebro

3 dagar kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Kronoberg , Sweden
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 22 januari 2022
Ref:
J1121-2750
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker Dig som brinner för programmering och vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i och har vilja och energi att lära dig nya saker då vill vi gärna välkomna dig till vårt härliga team i Örebro!

Som utvecklare hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt.
Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Här får du möjlighet att arbeta med antingen Microsoft, Java eller det heta området RPA - Robot Process Automation, beroende på vad just Du är intresserad av!

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från vårt lokala kontor i centrala Örebro. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Modern system- och mjukvaruutveckling, från idé till kvalitetssäkrad lösning.
• Kreativitet, problemlösning och innovation.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker utvecklare främst inom tre områden:
- Microsoft-utvecklare, där vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom detta.
- Java-utvecklare, där vi söker dig som har någon tidigare arbetslivserfarenhet inom området.
- RPA-utvecklare, där söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom området, men det kan även vara ett bra område att starta i för dig som är ny.

För samtliga områden gäller att du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen i t ex systemvetenskap eller motsvarande.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansökningarna kommer hanteras löpande. För mer information, kontakta gärna:
Stefan Pettersson, Director Consulting Services, 073-3982371, eller på stefan.pettersson@cgi.com

Om CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb