CGI

Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Örebro, Kronoberg , Sweden
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 22 januari 2022
Ref:
J1121-2750
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du vass på programmering och vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i och har vilja och energi att lära dig nya saker då vill vi gärna välkomna dig till vårt härliga team i Örebro.

Som utvecklare hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.
Att jobba som utvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från vårt lokala kontor i centrala Örebro. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Modern system- och mjukvaruutveckling, från idé till kvalitetssäkrad lösning
• Kreativitet, problemlösning och innovation
Vi söker utvecklare främst inom tre områden:
- Microsoft utvecklare. Du har gärna ett par års erfarenhet inom detta.
- Java utvecklare. Du har gärna någon tidigare arbetslivserfarenhet inom området.
- RPA utvecklare. Detta område är hett och snabbväxande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom området men det kan även vara ett bra område att starta i för dig som är ny.

För samtliga områden gäller att du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen i tex systemvetenskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb