Experis söker nätverkstekniker till Skaraborg

Plats
Skövde
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 22 december 2021
Ref:
21877bc5-5ad6-403b-8410-fed535aab2ca
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som nätverkstekniker. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom data, IT och telekommunikation är det bästa med det här jobbet att ingen dag är den andra lik och möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som nätverkstekniker kommer du primärt att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Du kommer att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, huvudsakligen nätverksrelaterade. I rollen kommer du även att arbeta för att säkerställa krav på funktion och säkerhet, vilket innebär arbete med upp-och nedkoppling av kunders förbindelser, sätta upp nya nätverk och uppgradera befintliga nätverk, samt konfiguration av nätverksutrustning. Rollen är därmed bred inom både drift, utveckling och uppgraderingar beroende på hur behovet ser ut.

Mer information om rollen ges vid en intervju.

Vem är du?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med problemlösning och teknisk support. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. För att trivas i rollen ser vi att du är självständig och kommunikativ samt att du har lätt för att komma in i komplexa nätverksmiljöer. Utöver detta ser vi även att du:
  • har en bred kunskap om IT
  • kan identifiera hårdvaruproblem
  • har praktisk kunskap och erfarenhet av LAN/WLAN
  • är social och serviceorienterad
  • talar och skriver flytande i både svenska och engelska.


Vi ser det som starkt meriterande om du:
  • har en nätverksutbildning i grunden och arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker.
  • har kunskap om nätverkssäkerhet
  • har en CCNP inom in Routing & Switching
  • har kunskap om Cisco hårdvara, VVS, IOS, Cat-OS, NX-OS.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila konsultchef Harun Bezdrob på harun.bezdrob@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål.  Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb