Fullstack Java utvecklare till SEB Kort

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 november 2021
Stängs
den 22 december 2021
Ref:
3715A461-05A0-43F1-BE1E-C0B48AB38846
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta på Nordens ledande kortföretag där det satsas stort på nyutvecklandet av produkter och tjänster?

SEB Kort ligger i framkant när det gäller digitalisering och datadrivna tjänster och de arbetar ständigt för att utveckla tjänster som underlättar vardagen för deras kunder utan att göra avkall på deras höga säkerhetsnivå. Här får du som Fullstack utvecklare möjlighet att vara med och skapa framtidens kort- och lånelösningar. Du får arbeta med ny teknik, webbapplikationer och integrationslösningar.

OM JOBBET

I rollen som Fullstack utvecklare kommer du arbeta med SEB Korts internetlösningar. Du kommer främst att arbeta med ny- och vidareutveckling av några av Sveriges bästa fullservice kortlösningar. Utöver detta är du delaktig i analysarbetet och engagerar dig i vad som ska göras framöver, så som exempelvis förändra befintliga lösningar eller skapa säkerhetsåtgärder.

Vi erbjuder dig:
  • Ny- och vidareutveckling i några av SEB:s viktigaste internetsystem som kräver hög säkerhet, prestanda och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer och öppna API:er mot interna och externa partners
  • Erfarna och engagerade kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

SEB Kort är det ledande kortföretaget i Norden och ett helägt dotterbolag inom SEB-koncernen. De har omkring 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten. Deras verksamhet finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Förutom deras egna varumärken arbetar de även med andra välkända varumärken i flera co-brandsamarbeten.


Ditt team
Kulturen hos oss präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 25 personer där tre utvecklingsteam sitter tillsammans med scrummaster, arkitekter, kravanalytiker, utvecklare och testledare. Dessutom finns ett Tech-team som fokuserar på teknik, plattformsfrågor, Configuration Management och automatisering av tester samt har till uppgift att stötta de andra tre teamen. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt. Din bakgrund, tekniska tyngd och intresse kommer att avgöra vilket team som du kommer att tillhöra.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Fullstack utvecklare, gärna med erfarenhet från komplexa miljöer. Tekniskt har du erfarenhet av Java 8 eller senare. Du har även jobbat med JavaScript, HTML eller liknande i frontend. Utöver det har du dessutom erfarenhet av OpenShift eller andra container plattformar.

Andra kompetenser som är meriterande är erfarenhet av Spring Framework, Git, Spring Boot, Liberty, JMS/MQ, Maven, Angular och Jenkins.

För att lyckas i din roll är du bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, sprida kunskap, bidra med nya idéer samt är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb