PR-ansvarig till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2021
Stängs
den 17 december 2021
Ref:
148354
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en skicklig och djärv kommunikatör som är välbekant med värdet av proaktiv PR? Vill du utveckla och driva Ateas PR och delar av kommunikationsarbetet? Du kommer att agera strategiskt bollplank till Ateas VD och övrig ledningsgrupp i PR och kommunikationsfrågor. Dessutom hanterar du bolagets kris- och incidentkommunikation på lokal och nationell nivå. Utöver detta har du ett spännande ansvar att hitta och lyfta nyhetsvärdet vid event, tillsättningar, tagna affärer och olika affärsinitiativ. Du ansvarar också för den finansiella rapporteringen kvartalsvis och andra typer av pressmeddelanden och nyheter. Du gillar att vara spindeln i nätet i en vardag som präglas av både strategiskt och operativt arbete.

Vi erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en stor bredd och höjd i dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet, har en utbildning inom området och praktisk arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Du är skicklig på att formulera dig i tal och skrift, behärskar engelska på en god nivå och att nätverka och knyta kontakter är en del av ditt dna.

Din roll i laget

Just nu lever vi i en enormt spännande tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. På Atea är vi stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners. Läs mer om oss här: https://www.atea.se/om-atea/

Ateas marknadsavdelning består av 19 personer fördelade på tre team och fyra specialistområden. Dessa jobbar tillsammans mot en gemensam vision: Att ha branschens bästa mötesplatser, fysiska och digitala, med kunskapsledande och inspirerande innehåll för sociala, ekonomiska och miljömässiga vinster - med kunden i centrum. Avdelningen jobbar gränsöverskridande i agila team och samarbetade under pandemin i olika konstellationer med fokus på att stötta kunder, medarbetare, affärserbjudandet och samhället i stort. Under pandemin 2020 till 2021 fokuserade marknadsavdelningen på att visa framfart i bolaget, vägleda och hylla kundernas mod och inspirera medarbetarna till att känna medvind och möjligheter i en utmanande situation. Nu när vi börjar komma tillbaka till det nya normala behöver vi hitta dej som brinner för proaktiv PR!Vill du vara med?

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! För att vi ska kunna ta del av dina kvalifikationer behöver vi ditt CV samt svar på två frågor som vi ser som centrala för att lyckas i tjänsten. Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef via torbjorn.jonsson@atea.se.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb