Teknisk kundansvarig

Plats
STOCKHOLM
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 17 december 2021
Ref:
202110333
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi nu en Technical Account Manager. Kunden är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. De arbetar med den senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Tjänsten inleds som konsultuppdrag med ambitionen att gå över till kund.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Du har ett tekniskt helhetsansvar för en eller flera stora kunder. Tillsammans med ditt team bestående av ca. 10 kollegor ser du till att ni har rätt tekniska förutsättningar för att ta hand om kundens IT-miljö på bästa sätt. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och har nära dialog med Key Account Manager och de tekniker som finns i ditt team.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du som söker trivs med att vara länken mellan tekniken och kunden. Teamet som du kommer att arbeta med tillhör affärsområdet ICS (Information & Cyber Security). De är fokuserade på leveranser med mycket hög säkerhet vilket innebär att ni dagligen arbetar med ny och spännande teknik.

Som person är du öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till såväl kollegor som kunder. Sannolikt blir du ofta beskriven som en nyfiken och samarbetsvillig IT-specialist som inte räds att utföra arbetet själv när situationen kräver det. Du talar och skriver såväl svenska och engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom nedan områden:

  • Azure
  • Powershell
  • Windows Server drift
  • Grundläggande nätkompetens


Har du kunskap och/eller erfarenhet av följande så är det meriterande:
  • ITIL
  • Övervakning
  • Linux


Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med över 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb