Experis söker systemutvecklare till Östergötland

Plats
Linköping
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 21 december 2021
Ref:
fec6ce7f-d857-4b03-8960-fb61019ebe0b
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en mästare på systemutveckling och öppen för nya spännande uppdrag? Just nu letar vi på Experis i Östergötland efter flera systemutvecklare för konsultuppdrag hos våra kunder. Låter det är som något för dig? Ansök redan idag!

Om uppdraget
Flera av våra kunder behöver förstärka sina utvecklingsteam med systemutvecklare med tidigare erfarenhet och djup kompetens inom systemutveckling och olika programmeringsspråk. Som systemutvecklare hos våra kunder kan det även finnas möjlighet att ta en ledande roll i form av projektledare eller systemarkitekt.

Ditt arbete sker ofta enligt agilt arbetssätt (Scrum eller Kanban) och du förväntas stötta och främja kompetensöverföring. Uppdragen finns i hela Östergötland med start enligt överenskommelse. Detta är konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Experis men arbetar ute hos våra kunder.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet av rollen som systemutvecklare samt dig med högskoleutbildning men med en mer junior utvecklarprofil. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har ett allmänt tekniskt intresse. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper inom någon av följande kompetenser:

* .NET
* SQL
* C#
* JAVA
* Python
* Angular
* C++

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du har en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb och drivs av att utvecklas.

Följande verktyg är meriterande för rollen:
  • ha erfarenhet av att arbetat i C++, Angular, .Net i minst 2 år
  • ha erfarenhet av att arbetat med felsökning av kod

Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker sedan löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men skulle du ha frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att maila ellinor.hok@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb