Jobba tillsammans med Experis som Programmerare

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 10 december 2021
Ref:
aae977da-0920-4771-9f8b-75f00615d11f
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


"Tillsammans kan vi skapa en fantastisk arbetsplats och bli Europas bästa it-konsultbolag, glädje och innovation med nyfikenhet och intresse i kombination med våra fantastiska medarbetare tillsammans med teknisk kunskap och sinne för dina medmänniskor så kommer vi tillsammans bidra till den bästa arbetsplatsen. Vårt mål är att finnas vid din sida genom hela din karriär!"

Vi söker dig som vill ligga inom framkanten inom programmering som är nyfiken och vill vara en del av något större tillsammans med oss på Experis. Tillsammans kommer vi skapa mervärde för både våra kunder och medarbetare. Vi vet att du brinner för programmering, vår erfarenhet har lärt oss vikten ständigt lärande därför har vi startat flera satsningar inom både utbildning, nätverkande, samarbeten med skolor. Vi vet att det råder kompetensbrist, något vi vill ta ansvar för. Ditt mål blir vårt mål, att tillsammans utveckla din kompetens oavsett om du önskar jobba med programmering, arkitektur eller DevOps, så kommer vi finnas här för dig med coachning, utbildning och vägledning.

Arbetsuppgifter:

Som konsult jobbar du med ständig utveckling tillsammans med oss och våra gemensamma kunder, du blir en specialist som är ovärderlig då du får en extremt bra bredd från marknaden från olika företag.

Du kommer lära dig flera programmeringsspråken och ramverken under vägens gång du kommer ständigt utvecklas och utmanas och få möjligheten att hjälpa dina likasinnade kollegor. Experis jobbar med flera aktörer som ligger i framkanten inom utveckling, om du är öppen för att se världen så finns dessa möjligheter också, då Experis är aktiva i mer än 80 olika länder.

Arbetslivserfarenhet:

+3 års arbetslivserfarenhet inom programmering.

Utbildningskrav:

Högskoleutbildning eller Yrkeshögskoleutbildning.

Kompetensområden (Du har minst ett av nedan områden):
 • Devopsutveckling - Cloud lösningar, support.
 • Systemutveckling - Embedded programmering, avancerade system.
 • Fullstackutveckling - Frontendutveckling och backendutveckling.
 • Arkitektur - Goda kunskaper om arkitektur inom programmering.

Socialt:
 • Framåt - Du har en hög känsla att alltid vilja framåt!
 • Nyfiken - Du brinner för utveckling och att testa nya saker, och vidga dina vyer!
 • Lösningsorienterad - Du ser pusslet och vill lägga det!
 • Samarbetsvillig - Vi är ett team och tillsammans ska vi lyckas!

Dina arbetsuppgifter kommer vara fokus på delar av nedan:
 • Programmering allt från webb, spel, system, appar osv.
 • Scriptning
 • Support
 • Versionshantering

Erbjudande:

Vi är en del av ManpowerGroup som är ansedd till ett av de mest etiska bolagen i världen, vilka vi också vunnit priser på flera år i rad. Vi erbjuder självklart både kollektivavtal, konsultträffar och under det senaste året har vi satt ihop ett team som kommer jobba för att stärka företagskulturen ytterligare och skapa ett större mervärde för dig som anställd. Vi vill att du ska känna dig utmanad i ditt dagliga arbete och få möjligheten att utvecklas därför jobbar vi tillsammans med coachning, utbildning och samverkan.

Vi har flera olika partners och kunder på Global nivå inom olika områden, allt från små till stora bolag men också specialistbolag och andra konsultbolag samt frilansande konsulter. Vi har flera karriärvägar som kommer hålla dig på framkanten. Experis tror på ett livslångt lärande.

Därför vill vi erbjuda dig möjligheten till att ständigt hålla dig uppdaterad med både online-utbildningar och traditionella utbildningar, certifieringar samt en nära dialog med våra partners för att hålla dig och dina kunskaper uppdaterade och aktuella för en framtiden i ständig förändring. Samarbete är nyckel till framgång och det är viktigt att man har kul tillsammans.

Vi är Sveriges bästa konsultbolag. Klart du ska följa med på den här resan!

Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med dig!

Kontakta mig på emil.rudvi@se.experis.com eller 0761 35 96 13

Liknande jobb

Liknande jobb