System administratör

Plats
Malmö
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 29 december 2021
Ref:
bac0749a-6057-44bc-aca1-7219b204cead
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Systemadministratör hos en av våra kunder i Malmö. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom logistik- och transportbranschen är det bästa med det här jobbet att arbetet är väldigt mångsidigt och kombinationen av att få jobba både med teknik och människor. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader, med chans till förlägning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten

Som Systemadministratör kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. Du kommer att jobba i Linux-miljö och Microsoft-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att arbeta med traditionella administrativa datorsystem, stötta teamet i tekniska problemlösningar, arbeta med daglig drift och support och administration. Du kommer ha ett nära samarbete med andra medarbetare på IT-supportavdelningen.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med problemlösning, datahantering och effektivisering. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Linux, Active Directory och VMware.

I övrigt krävs det att du
* har god kommunikativ förmåga
* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift
* har arbetat i liknande roll tidigare.

Det är meriterande om du
* har erfarenhet av Vmware och Linux.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Felicia Ahlin via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com. Sök tjänsten senast redan idag! Urval och intervjuer hålls löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb