Systemutvecklare integration till Region Östergötland

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 4 december 2021
Ref:
0f4a3f64-f5d1-43c4-a825-52161bd2a3f3
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet som systemutvecklare inom olika integrationsplattformar och trivs med att ha varierande uppdrag där du alltid har en nära kontakt med kund och kollegor? Då kan det vara dig vi söker! Hos Region Östergötland blir du en viktig del av deras Integration Competence Center där du dina uppdrag kommer att skapa en stor samhällsnytta. Välkommen med din ansökan!

På Systemutvecklingsenheten söker vi en medarbetare som vill fokusera på integrationsutveckling. Brinner du för utveckling och gillar att kunna vara med och förbättra samt förändra kanske du är den personen vi söker? Vi lever i en pågående förändring med att utveckla Region Östergötlands digitala plattform och undrar om du vill vara med?

Enheten Systemutveckling är en av nio enheter inom IT och vi stödjer projekt och förvaltningsorganisation med nyutveckling och förändringar i befintliga system. På vår enhet Systemutveckling är vi cirka 15 medarbetare och vi är uppdelad i två områden: webbutveckling och integrationsutveckling.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi söker en systemutvecklare med några års erfarenhet med olika integrationsplattformar. Kanske är du konsult idag och vill komma till en fastare punkt i arbetslivet. Som systemutvecklare inom integrationsområdet arbetar du både självständigt och i grupp och är en del av Region Östergötlands ICC-team (Integration Competence Center). Dina uppdrag varierar och kan bland annat bestå av stora projekt till mindre uppdrag på några dagar men du har alltid en nära relation till kunden och kollegor.

Vad erbjuder Region Östergötland dig?

När du kommer till oss får du först en introduktion på vår arbetsplats och inom ditt uppdrag, givetvis utifrån dina behov. Vi kan sedan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter samt utvecklingsmöjligheter. Ditt arbete utförs både enskilt och tillsammans i team och det vi utför är till stor hjälp för många inom Region Östergötland, från medarbetare till patient. Arbetet vi utför skapar en stor samhällsnytta, att underhålla och utveckla framtidens integrationslösningar för vården bidrar faktiskt till att rädda liv.

Vi vill också främja våra medarbetares möjlighet till balans i livet. Generösa friskvårdsmöjligheter, möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider är också en del av erbjudandet. Vårt kontor är placerat mitt i centrala Linköping i trevliga och moderna lokaler.

Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med systemintegration. Du behärskar utveckling inom något eller några av följande områden: C#, databaser (T-SQL), Microsofts Business Intelligence stack (främst SSIS).

Meriterande är om du har arbetat någon av följande tekniker: Microsoft BizTalk, API-utveckling, RPA (Robotic Process Automation), Team Foundation Server.

Du har en högskoleutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en utpräglad lagspelare och tycker om att kontinuerligt lära dig, men också att dela med dig av dina kunskaper. Du har sinne för kvalitet och arbetar strukturerat. Du ser till helheten men kan samtidigt dyka ner i detalj inom den egna rollens område. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan se förändringar som något positivt.

Anställning och information

Det här är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten? I den här rekryteringen samarbetar Region Östergötland med Experis. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Wisth på 011-19 18 97 eller eva.wisth@jeffersonwells.se

Din ansökan vill vi ha via hemsidan www.experis.se senast 3 december.

Liknande jobb

Liknande jobb