TOSET/BA/Partnersense

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 november 2021
Stängs
den 14 december 2021
Ref:
44fb62d4-4ee9-4821-837d-e0850c7e0fff
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en strukturerad och självgående person? Har du ett intresse för konsultbranschen och vill ha ett roligt jobb på ett spännande, modernt och expansivt företag? Då kan tjänsten som Business Analyst hos en av våra kunder vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm och/eller Göteborg
Start: Efter överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du i huvudsak att arbeta med kravhantering och analysarbete. Mer specifikt kommer du att agera som en brygga mellan business och IT för att skapa en ömsesidig förståelse och därmed en effektiv, lufttät och framgångsrik organisation, identifiera förbättringsområden och bidra till att implementera dessa genom en kvalificerad kravprocess. Du kommer utveckla och effektivera system, arbetssätt och processer. Tjänsten är på heltid.

Din profil

Vi söker dig med en fallenhet för kravhantering och analysarbete och som har flera års erfarenhet av att arbeta som Business Analyst. Du är van att leda workshops och är både tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Troligen arbetar du redan inom branschen nära e-handel eller produkthantering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på personlighet. Man ska vara driven, trevlig, och taggad, samt vilja arbeta i start-up.

Då vår kund befinner sig i en förändringsresa är det viktigt att du är självgående och trivs med och har god förmåga att arbeta i förändring.

Att vara konsult hos Experis

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Tord Steneros på tord.steneros@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb